Sarıgül dayanamadı Şişli Belediyesi'ne el attı

Şişli Belediye eski başkanı Mustafa Sarıgül, yeni başkan Hayri İnönü ile sorunlar yaşayan oğlunun arasını bulmak için devreye girdi.

01 Aralık 2014 Pazartesi 16:54
Sarıgül dayanamadı Şişli Belediyesi'ne el attı






Sarıgül dayanamadı Şişli Belediyesi'ne el attı
Şişli Belediye eski başkanı Mustafa Sarıgül, yeni başkan Hayri İnönü ile sorunlar yaşayan oğlunun arasını bulmak için devreye girdi. İddiaya göre Sarıgül İnönü gizli görüşmesi Almanya'da yapıldı.
CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'le sorun yaşayan Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'yle şu sıralarda Berlin'de gizli bir görüşme yaptığı iddia edildi.

CHP’nin son seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mustafa Sarıgül, Berlin’de Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile sürpriz bir görüşme yapıyor.

Son dönemde Mustafa Sarıgül’ün Şişli Belediye Başkan yardımcısı olan oğlu Emir Sarıgül ile Başkan Hayri İnönü arasında bir gerilim olduğu konuşuluyordu. İddialara göre İnönü istifaya zorlanarak Emir Sargül’e başkanlık yolu açılmak isteniyordu. Geçtiğimiz günlerde Hayri İnönü bir açıklama yaparak, "İstifa yok görevimin başındayım"demişti.

Son olarak Papa’nın İstanbul ziyareti sırasında Emir Sarıgül’ün güvercinli şovuna karşılık Başkan Hayri İnönü, Şişli halkına “Ben ayini izlediğim sırada, başkan vekilim güvercin gönderdi” SMS’i göndermişti.

Siyaset kulislerini meşgul eden bu tartışma sürerken, Berlin’den sürpriz bir görüşme haberi geldi. Hayri İnönü’nün resmi bir toplantı için Berlin’e gideceğini haber alan Mustafa Sarıgül, haftasonu erkenden Almanya’ya gitti. İki siyasetçi Berlin’deki Swissotel’de şu dakikalarda bir görüşme yapıyor. Kaynak:Hürriyet
Son Güncelleme: 01.12.2014 16:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.