Savunma Sanayii için 9,4 milyar dolarlık 55 proje değerlendirildi

Savunma Sanayii İcra Komitesi Toplantısı'nda, toplam 9,4 milyar dolar bedeli olan 55 proje değerlendirildi.

31 Ocak 2018 Çarşamba 22:38
Savunma Sanayii için 9,4 milyar dolarlık 55 proje değerlendirildi






ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığından, Savunma Sanayii İcra Komitesi Toplantısı'nın ardından yapılan yazılı açıklamada, Komitenin, gerçekleştirilen yasal düzenleme sonrasında ilk defa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandığına dikkat çekildi.

PYD/PKK'nın yerin 4 metre altındaki tünel ağı bulunduPYD/PKK'dan Reyhanlı'ya roketli saldırıPYD/PKK sivillere 52 roket ve havan mermisiyle saldırdıZeytin Dalı Harekatı'nda 'Fırtına' etkisi

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Toplantıda, Zeytin Dalı Harekatı'nda ordumuzun ve güvenlik güçlerimizin gücüne güç katan yerli ve milli sistemlerimize yenilerini eklemeye yönelik projeler gözden geçirilerek yeni kararlar alınmıştır. Toplam 9,4 milyar dolar bedeli olan 55 projenin değerlendirildiği toplantıda, savunma sanayini geliştirme, güçlendirme ve destekleme amaçlı muhtelif yatırım ve iyileştirme faaliyetleri de gözden geçirilmiştir."

Muhabir: Mümin Altaş

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.