Tansul Çiller ve Mesut Yılmaz yıllar sonra birlikte gelecek

Siyasi hayatları boyunca kavga eden iki lider, Tansu Çiller ve Mesut Yılmaz. Yıllar sonra yolları yeniden kesişti. Bir arada görünmemeye özen gösteren Çiller ve Yılmaz 28 Şubat davasında tanık olarak dinlenecek...

07 Ekim 2015 Çarşamba 20:31
Tansul Çiller ve Mesut Yılmaz yıllar sonra birlikte gelecek






Tansul Çiller ve Mesut Yılmaz yıllar sonra birlikte gelecek

Türkiye hukuk skandallarının patlak verdiği bir süreçle yeniden yüzleşiyor. 28 Şubat davası kapsamında eski başbakanlar Mesut Yılmaz ve Tansu Çiller hakkında çağrı kağıdı çıkarıldı. Siyasi hayatları boyunca sürekli kavga eden iki eski lider aynı davada tanık olarak dinlenecek.


Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesi, 28 Şubat davası kapsamında eski başbakanlar Tansu Çiller ile Mesut Yılmaz'ın gelecek duruşmaya katılması hususunda çağrı kağıdı çıkarılmasına, Çiller ve Yılmaz'ın duruşmaya katılmamaları durumunda ise haklarında zorla getirilme kararı verilebileceğine dair ihtarda bulunulmasına karar verdi.
Son Güncelleme: 07.10.2015 20:34
Anahtar Kelimeler:
Tansul ÇillerMesut Yılmaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.