TBMM Başkanı Kahraman, Libya Yüksek Devlet Konseyi Başkanını kabul etti

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Libya Yüksek Devlet Konseyi Başkanı Abdurrahman Suveyhli ve beraberindeki heyeti kabul etti.

13 Temmuz 2017 Perşembe 14:58
TBMM Başkanı Kahraman, Libya Yüksek Devlet Konseyi Başkanını kabul etti






TBMM (AA) - TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Libya Yüksek Devlet Konseyi Başkanı Abdurrahman Suveyhli ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Kahraman ve Suveyhli'nin TBMM Mermerli Salon'daki ikili temasların ardından, heyetler arası görüşmeye geçildi.

İsmail Kahraman, birçok beraberlikleri olduğunu belirterek, "Çok şükür bir kardeş olarak hep bir aradayız ve olmaya devam edeceğiz." dedi.

Suveyhli ise Libya halkı adına teşekkürlerini sundu. Kendi aileleri ile kardeşlerinin arasında olduğunu ve kendilerini yabancı hissetmediklerini ifade eden Suveyhli, "Türk halkı ve Libya halkı sonuçta tek halktır. Bizi tek bir din birleştiriyor. İslam dini bizi birleştiriyor. Ayrıcı bizi birleştiren uzun ve eskiye dayanan bir tarihimizde vardır." diye konuştu.

Konuşmaların ardından görüşme basına kapalı devam etti.

Heyetler arası görüşmenin ardından Kahraman, Suveyhli onuruna bir öğle yemeği verecek.

Muhabir: Alper Atalay

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.