Ümit Zileli, Vatan Partisi'nde İzmir'den aday adayı

İZMİR, () - GAZETECİ Ümit Zileli ve SHP İzmir eski İl Başkanı Turan Karakaş Vatan Partisi İzmir 1'inci Bölge'den milletvekili aday adaylıklarını açıkladı. Ümit Zileli ve Turan Karakaş aday adaylıklarını açıklamak için Güzelbahçe'de...

29 Mart 2015 Pazar 15:19
Ümit Zileli, Vatan Partisi'nde İzmir'den aday adayı






İZMİR, () - GAZETECİ Ümit Zileli ve SHP İzmir eski İl Başkanı Turan Karakaş Vatan Partisi İzmir 1'inci Bölge'den milletvekili aday adaylıklarını açıkladı.
Ümit Zileli ve Turan Karakaş aday adaylıklarını açıklamak için Güzelbahçe'de kahvaltılı toplantı düzenledi. Vatan Partisi'nde yer almaktan gurur duyduğunu belirten Zileli, Türkiye'de bu yıl büyük adımlar atılacağını ve seçim barajının İzmir'de yıkılacağını söyledi. Zileli, şöyle dedi:
"CHP üst yönetimi 2010 yılında bir proje olarak getirildi. Tüm uyarılarımıza rağmen Mustafa Kemal çizgisinden uzaklaştı. Kemal Derviş'in yeniden konuşuluyor olması da bunun bir göstergesidir."
SHP İzmir eski İl Başkanı Avukat Turan Karakaş da Vatan Partisi'nden aday adaylığını açıkladı. Karakaş, "Vatan Partisi Kemal Derviş'te değil Mustafa Kemal'de birleşenlerin partisidir. Biz antiemperyalist, kamucu bir Türkiye'yi kurana dek savaşmaya hazırız. İktidara yürüyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.