Uyap’a Yüklenmeden Fuat Avni Yazınca Gözler Emniyet’e Çevrildi

KPSS soruşturmasını yürüten savcı, Fuat Avni’nin “yerini” tespit etmek için son dalga operasyonunu son ana kadar gizli tuttu

26 Mayıs 2015 Salı 10:49
Uyap’a Yüklenmeden Fuat Avni Yazınca Gözler Emniyet’e Çevrildi






Uyap’a Yüklenmeden Fuat Avni Yazınca Gözler Emniyet’e Çevrildi
KPSS soruşturmasını yürüten savcı, Fuat Avni’nin “yerini” tespit etmek için son dalga operasyonunu son ana kadar gizli tuttu. Savcı, önceki dalgaların aksine son operasyonu UYAP’a da geç yükledi. UYAP’a yüklenmeden Fuat Avni’nin “KPSS’de yeni dalga olacak” tweetleri ise savcının ön görüsünü doğruladı.
3. dalga operasyonunun “UYAP’a yüklenmeden önce” Fuat Avni tarafından duyurulmasıyla sızıntının Adalet Bakanlığı’ndan olmadığı ortaya çıktı. Savcılık, Emniyet içerisindeki köstebeği aramak üzere ayrı bir soruşturma başlattı.
FUAT AVNİ’NİN YERİ TESPİT EDİLDİ!
Edinilen bilgilere göre Fuat Avni’nin ya da kaynaklarının bulunduğu olası birimler tespit edildi. Soruşturmayı gizli yürüten savcılığın Fuat Avni’ye ulaşmak üzere olduğu öğrenildi.
 
Son Güncelleme: 26.05.2015 10:51
Anahtar Kelimeler:
Fuat AvniKPSS
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.