Verimli olamayacağını düşünüp MHP adaylığından çekildi

Mücahit YOLCU/ KAHRAMANMARAŞ, () - KAHRAMANMARAŞ'ta, MHP'den 6'ncı sırada milletvekili adayı gösterilen Faruk Atlı, verimli olamayacağını düşünüp adaylıktan çekildi. Faruk Atlı, milletvekilliği adaylığını yazılı açıklamayla...

11 Nisan 2015 Cumartesi 22:57
Verimli olamayacağını düşünüp MHP adaylığından çekildi






Mücahit YOLCU/ KAHRAMANMARAŞ, () - KAHRAMANMARAŞ'ta, MHP'den 6'ncı sırada milletvekili adayı gösterilen Faruk Atlı, verimli olamayacağını düşünüp adaylıktan çekildi.
Faruk Atlı, milletvekilliği adaylığını yazılı açıklamayla duyurarak, istifa dilekçesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim ettiğini belirtti. Partisine hizmet etmeyi sürdüreceğini ve aday gösterildiği 6'ncı sıradaki yerine Musa Demir'in yazıldığını ifade eden Atlı, "6'ncı sıra adayı olarak verimli olamayacağımızı, Genel Merkez Yönetimi ile paylaştım. Bu nedenle adaylıktan çekilerek, yerime adayı olmayan Elbistan ilçemizden heyecanlı bir arkadaşımızın yazılmasının doğru olacağını değerlendirdik. Elbistan İlçe Başkanımız Ali Demir ile istişare sonrası, yerimize Musa Demir arkadaşımızın yazılmasının doğru olacağına karar verdik. Benim dün olduğu gibi bu gün de Allah ömür verirse yarın da mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum partim ve 40 yıllık aziz hatıralarını taşıdığım davadan vazgeçmem mümkün değildir. Bundan sonra rütbesiz bir er olarak partim ve davama hizmet etmeye devam edeceğim."


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.