Son günlerde CADDEBOSTAN ve her yerde bu sloganı görür olduk.  Fenerbahçe hakederek rakiplerine fark atarak haftalar öncesi şampiyonluğunu ilan etti. Ne demek lazım HELAL OLSUN.
   Geçen hafta kaybedilen Akhisar maçı sonrası herkes ileri geri konuştu. Bizde yazdık çok önemsemeyin bu kadar naz,  Kadı Kızında da olur. Bırakın ŞAMPIYONLUĞU hakettiler doya doya yaşasınlar.
   Maça sarılacivertliler biz ne dersek o olur dercesine sahaya çıktılar. Karabükspor un gücü yetmedi. Ersun Hocaya ne desek az. Ne istiyorsa hakediyor. Takım nasıl oynar ne yapar çok iyi biliyor. Herkesi iyi tanıyor. Maçı almak adına ne gerekiyorsa yaptı. Farklı da aldı. Kim olsa bu takım karşısında kaybederdi.
   Başta kaleci Volkan olmak üzere
Alvez, Gökhan, Caner, Kyut, Emre, Meireles, Salih, Sow, Emenike, Mehmet Topal,  hepsi süperdi.
   Emre ve Merileses süper gol attı. Defansta rakibe top vermediler. Orta sahada etkili top yaptılar.
   Hele hele maçın ikinci yarısında Selçuk oyuna girerken taşıdığı not kağıdını tüm oyuncuların elden ele dolaştırması ve sonunda Volkan Demirel'in kameralara göstermesi maçın en önmeli noktası oldu.
   Formalite olan maçı sarılacivertliler dikkate aldı. Ve son evinde oynadığı maçı farklı kazandı. Kendi evinde yenilmeden şampiyon oldular. Fark atarak şampiyon oldular. En anlamlısı  da kaleci Volkan'ın maç sonu taşıdığı bayrak oldu.
  Helal sizlere sarılacivertli futbolcular. Helal sana Ersun Hoca . Helal size Yönetim. Ve en önemlisi ve anlamlısı HELAL SIZ CEFAKAR TARAFTARLARA.
   Sözün bittiği yerdeyiz. ŞAMPİYON FENERBAHÇE
   Pazar günü tüm FENERBAHÇELILERI CADDEBOSTANA BEKLIYORUZ.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.