Ayaklarınız Özgür Kalsın: Tırnak mantarı tedavisi nasıl yapılır?

Yaz geliyor... Sağlıklı ve estetik ayaklar için bakım zamanı. Özellikle havuzlarda bulaşıcılığı artan tırnak mantarı ise daha oluşmadan önlenebileceği gibi kolayca tedavi de edilebiliyor.

22 Haziran 2015 Pazartesi 10:39
Ayaklarınız Özgür Kalsın: Tırnak mantarı tedavisi nasıl yapılır?






Ayaklarınız Özgür Kalsın

Yaz geliyor... Sağlıklı ve estetik ayaklar için bakım zamanı. Özellikle havuzlarda bulaşıcılığı artan tırnak mantarı ise daha oluşmadan önlenebileceği gibi kolayca tedavi de edilebiliyor.

Kalem şeklindeki kolay kullanımıyla Exo Nailner içerdiği gliserinle tırnağa bakım ve onarım* da yaparak tırnak mantarı tedavisinde etkili sonuç sağlıyor.

Tedavi edilmediğinde önemli bir sağlık sorunu olan tırnak mantarına dermatofit adı verilen tek hücreli mantarlar neden oluyor. Ayrıca küf ve mayalar da tırnak mantarı enfeksiyonlarına yol açabiliyor. Tırnak mantarı sadece estetik değil, aynı zamanda bir sağlık problemi olarak toplumun çoğunluğunu etkiliyor. Mantar enfeksiyonun ilerlemesi durumunda diğer tırnaklara mantarın yayılması ve tırnağın kaybedilme riski başlayabiliyor. Tırnak mantarı enfeksiyonu bulaşıcı olduğundan ortak kullanılan alanlarda kişiden kişiye bulaşabilir.

Tırnak mantarı oluşmasında farklı nedenler etken olabilir. Bu etkenler arasında; tırnakların çok fazla dibinden kesilmesi, ayağın terlemesi sonucu tırnak bölgesinin nemli kalması, ayak tırnaklarına sert bir şekilde basılması, darbe alması ya da zedelenmesi veya ayaklarda rahatsızlık oluşturan ucu sivri, topuklu ayakkabıların giyilmesi sayılabilir.

Tırnak mantarı için etkili ve kolay tedavi yöntemi ise artık mümkün. Sandoz’un kalem ve fırça olarak 2 formda üretilen Exo Nailner, içeriğindeki laktik asit ile tırnağın PH çevresini asidik hale dönüştürüyor ve enfeksiyonun yayılımını durduruyor. Buna ek olarak Exo Nailner, içerdiği gliserin sayesinde tırnağa bakım yapıp, tırnağı onararak çatlaklardan kırılmalardan da koruyor. 12 haftada etki sağlayarak sağlıklı tırnak büyümesini destekleyen Exo Nailner, tırnağı törpüleme işlemi de gerektirmiyor. Klinik olarak test edilen ve eczanelerden temin edilebilen Exo Nailner, sadece tırnak mantarı tedavisi için değil, hastalığı önleme amacıyla da kullanılabiliyor.

*Sonuçlarımız, Exo Nailner Taşıyıcı Sistemi ile 12 haftalık tedavinin etkili bir onikomikoz tedavisi sunmakta olduğunu göstermiştir.

Son Güncelleme: 22.06.2015 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.