Bebek ve Çocuklarda Çok Kuru Cilt

Eğer sizin de bebeğinizin cildi ekstra kuru, yoğun kaşınan ve kepeklenen bir cilt ise bebeğinizin cilt tipi çok kuru olabilir.

30 Ocak 2018 Salı 01:12
Bebek ve Çocuklarda Çok Kuru Cilt






Bebek ve Çocuklarda Çok Kuru Cilt

Her 5 bebekten 1’i çok kuru cilde sahiptir. Eğer sizin de bebeğinizin cildi ekstra kuru, yoğun kaşınan ve kepeklenen bir cilt ise bebeğinizin cilt tipi çok kuru olabilir. Çok kuru cilt genetik ve çevresel faktörler sebebiyle görülebilmektedir. Bebeğiniz veya çocuğunuzda çok kuru cilt belirtileri varsa, onun cildine özel bir bakım sağlamanız hem çocuğunuzun hem de sizin hayatınızı kolaylaştırır.

Çok Kuru Ciltlerde Tamamlayıcı Cilt Bakımı Önemli

Çok kuru cilde sahip bebekler ve çocukların cilt bakımının ekstra dikkatli ve özenli olarak yapılması gerekmektedir. Doğru ve etkili bakım için cilt tipine uygun olarak kullanılan nemlendirici ürünleri kullanmanın yanında cilt tipine uygun şampuan ve temizleme ürünlerinin kullanılması da cildin kurumasının önlenmesi amacıyla kritik bir öneme sahiptir.

60 yılı aşkın süredir bebek cildi uzmanlığıyla geliştirdiği ürünlerle Mustela, bebek ve çocukların çok kuru ciltlerin bakımı için gerekli tüm cilt bakım ürünlerini bir seri olarak sunmaktadır. Mustela Çok Kuru Ciltler serisi, içerisinde yer alan Avokado Perseose® sayesinde çok kuru cildi nemlendirirken Ayçiçek Yağı Distillatı® ile çok kuru cildi besler ve rahatlatır.

Şubat Ayına Özel Kampanya

Şubat ayı boyunca çok kuru ciltlere sahip bebek ve çocuklarda tamamlayıcı bakımı deneyimleyebilmeniz için Mustela Stelatopia® Emolyent Krem veya Balsam alımlarınızda Stelatopia® 200 ml Şampuan hediye.

Anne ve Bebek Cilt Bakım Uzmanı Mustela ürünlerini tüm anlaşmalı eczanelerden temin edebilirsiniz.

Son Güncelleme: 30.01.2018 14:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.