Dünya'nın ünlü estetik cerrahları Türkiye'de eğitim verdi

Estetik tıp ve cerrahi alanlarında dünyanın önder kuruluşlarından biri olan İrlanda merkezli Avrupa Estetik Tıp ve Cerrahi Fakültesi (ECAMS), Türkiye’de ilk genital estetik eğitimlerini gerçekleştirdi.

29 Haziran 2015 Pazartesi 10:13
Dünya'nın ünlü estetik cerrahları Türkiye'de eğitim verdi






Dünya'nın ünlü estetik cerrahları Türkiye'de eğitim verdi


Estetik tıp ve cerrahi alanlarında dünyanın önder kuruluşlarından biri olan İrlanda merkezli Avrupa Estetik Tıp ve Cerrahi Fakültesi (ECAMS), Türkiye’de ilk  genital estetik eğitimlerini gerçekleştirdi.

Estetik uygulamalar, teknikler, yeni çıkan ürün ve teknolojiler konusunda tüm dünyadan hekimlere eğitimler vererek bu alanda çalışan hekimlerin tecrübelerini arttırmak ve konumlarında lider hale gelmelerini sağlamak amacıyla kurulan ECAMS, ilk eğitimini 27-28 Haziran’da Medicana Bahçelievler Hastanesinde gerçekleştirdi. 

Estetik tıp ve cerrahi alanlarında dünyanın önder kuruluşlarından biri olan  ECAMS’a bir Türk hekim olarak atanan Jinekolog Op. Dr. Süleyman Eserdağ ECAMS genital estetik bölümünün başına geçti. Geçen yıllara kadar Yunanistan’da verilen  genital bölge estetiği ile ilgili tüm kurslar dünya hekimlerine artık Türkiye’den verilecek.

Türkiye Kozmetik Jinekoloji Ve Estetik Uygulamalarında Tüm Dünyada Önemli Bir Prestij Elde Etti

ECAMS ve genital estetik ile ilgili bilgi veren Dr. Süleyman Eserdağ, genital estetik uygulamalarının ülkemizde ve tüm dünyada en hızla artan estetik işlemler arasında yer aldığını söyledi. Dr. Eserdağ, “iç dudakların kısaltılması-küçültülmesi, vajina daraltma ameliyatları, doğum dikiş izlerinin alınması, lazer uygulamaları ve genital bölge dolguları hastalar tarafından en çok talep edilen uygulamalar arasında yer alıyor. Özellikle son yıllarda tedaviler arasına giren lazer uygulamaları hastalar açısından oldukça rahatlık sağlıyor. Cerrahi gerektirmeden lazer ile genital bölge renk açılması, genital alan kırışıklıklarının giderilmesi, vajina içi sıkılaştırma ve gençleştirmenin sağlanması en yeni uygulamalar arasında yer alıyor. Tüm bu estetik operasyonlar doğru tekniklerle uygulandığında hem işlevsel hem de estetik anlamda hastalara pek çok yararlar sağlıyor. ECAMS fakültesine kabul edilmem ile artık tüm bu uygulamaları içeren uluslararası kurslar tamamen bizim ülkemizde yapılacak. Bu, ülkemiz için de çok önemli bir itibar kaynağı oldu. İlk kez Medicana Bahçelievler Hastanesi’nde düzenlediğim bu çok özel kursa  ABD, İngiltere, Avustralya, Malezya, İspanya, İsrail, Birleşik Arap Emirlikleri gibi pek çok ülkeden jinekolog ve plastik cerrah hekimler katıldı.” dedi.

Dr. Süleyman Eserdağ, tüm dünyadan gelen olumlu tepkiler ve yoğun ilgi nedeni ile kurs kayıtlarının iki ay öncesinden dolduğunu ve 6 ay içerisinde ikinci bir kursun hazırlıklarına şimdiden başladığını da sözlerine ekledi.
 


Son Güncelleme: 29.06.2015 10:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.