Estetik yaptırmak ruhumuza iyi geliyor

Estetik yaptırma kararı alan kişinin işlem için başvuracağı uzmanı ve tecrübesini çok iyi araştırmasının şart olduğunu dile getiren Op.Dr. Hüseyin Güner şu bilgileri aktardı.

24 Haziran 2015 Çarşamba 08:02
Estetik yaptırmak ruhumuza iyi geliyor








Estetik yaptırma ihtiyacı kişiye göre farklı nedenlerden kaynaklanabiliyor.  Kimisi fazla kilolarından şikayetçi olurken, kimisi aldatıldığı için daha genç görünme arzusu ile, kimisi ise beğenilme ve güzel olduğunu hissetme ihtiyacından dolayı estetiğe başvurma kararı almaktadır. Belli bir yaştan sonra ruha iyi gelen şeylere yöneliyorsunuz ve bunu genç yaşlarda anlamak mümkün olamıyor. Superplast Estetik Cerrahi Merkezi’nden Op. Dr. Hüseyin Güner, bu noktada da aslında estetiğin insanın ruhuna iyi geldiğini söyleyebileceklerini belirtiyor.
 estetik2
Estetik yaptırma kararı alan kişinin işlem için başvuracağı uzmanı ve tecrübesini çok iyi araştırmasının şart olduğunu dile getiren Op.Dr. Hüseyin Güner şu bilgileri aktardı. Uzmanın nasıl bir teknik uygulayıp  bilgisayarda yapılan ameliyat sonrası görüntüye  nasıl ulaşılacağını ancak cerrahın tecrübesi ve seçtiği yöntemler  belirliyor. Yani işlemi yapan uzman ve tecrübesi önemli. Diğer nokta ise, çok fazla doktorla görüşmenin insanların aklını karıştıracağı ve  kararsız hale getireceğidir.  Dolayısıyla  en fazla 2-3 doktorla görüşmekte fayda var.
estetik3


Doktor seçerken, uzmanın sahip olduğu teknoloji kadar,  o teknolojiyi ne kadar süredir kullandığı da çok önem taşımaktadır. Ancak hastalar buna çok dikkat etmemektedirler.  Örneğin lazer lipoliz uygulamasını ele alırsak bu tekniği 2005’ten beri  yoğun olarak yaptığım için tecrübem de aynı oranda artıyor. İşlemi çok fazla yaptığınız zaman eliniz alışıyor, beyniniz buna programlanıyor.. Dolayısı ile tecrübeli uzmanları seçmelisiniz.  Bunun yanı sıra herkesin branşında ameliyat yapması lazım. Ben nasıl beyin ameliyatı yapamıyorsam, beyin cerrahı da ya da bir dermatolog da estetik cerrahi ameliyatı yapmamalı. Yeterli eğitim almadan ve üst eğitimleri tamamlamadan kimse estetik teknoloji uygulamalarını yapmamalıdır. Hasta bunu anlamak için, çevresinde bu işlemi yaptıran insanlara gidecek, memnun kalınan bu uzmanları intenetten takip etmelidir.

Doktorunuzla görüşürken,  konusunda birikimli olup olmadığını da sizin sorduğunuz sorulara net, kaygısız cevap vermesinden anlayabilirsiniz. O konuyla ilgili gerekli literatüre sahip olduğunu ve güncel yayınları takip ettiğini konuşmalarından,  kendi hastalarına ait örnek fotoğrafları size göstermesinden anlayabilirsiniz. Hastanın hekimine tam olarak güveniyor olması gerekiyor. Onun yanında ve kollarında Ölüm dahil her şeye hazır hissetmesi gerekir.

Superplast hakkında:
Superplast Estetik Cerrahi Merkezi, 2010 yılında, İstanbul’da, Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Güner ve Op. Dr. Çoşkun Levent Taşçı tarafından kurulmuştur. Sadece son teknolojileri kullanan Superplast Estetik Cerrahi Merkezi, özellikle ABD’de en son çıkan teknolojilere sahip cihazları Türkiye’deki hastaların hizmetine sunmasıyla öne çıkıyor. Tamamen uzman hekimlerce gerçekleştirilen estetik cerrahi ameliyatlar ve tamamlayıcı tedavilerle beklentileri aşan memnuniyet düzeyi hedefliyor. Superplast Estetik Cerrahi Merkezi’nin teknolojisi 6 ayda 1 yenileniyor. Kullanılan cihazların güvenilirliği kanıtlanmış ve en son teknolojilerle donatılmış olması merkezin cazibesini arttırıyor. Komplike cihazların kullanımı konusunda son derece deneyimli ve eğitimli olan Superplast doktorları, yurtdışından gelen estetik cerrahi doktorlarına cihazların kullanımı konusunda eğitim vererek bu konudaki başarısını ortaya koyuyor. Eğitim için ağırlıklı olarak İngiltere, Fransa, Bulgaristan, Güney Amerika ve Uzakdoğu’dan doktorlar geliyor.Superplast Estetik Cerrahi Merkezi’nin geniş kapsamlı hasta profilinde yurtiçi ve yurtdışından birçok tanınmış ismin yanı sıra iş dünyasından isimler ve öğrenciler de yer alıyor.

Son Güncelleme: 24.06.2015 08:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.