Farklı lezzetler, hem göze, hem damağa

Ev kadınları, yalnız yaşayanlar, bekarlar ve farklı lezzet arayanlar için Buzzfeed'ten derlediğimiz lezzetli yiyecek tarifleri. Üsteli

05 Şubat 2014 Çarşamba 00:02
Farklı lezzetler, hem göze, hem damağa






 

Ev kadınları, yalnız yaşayanlar, bekarlar ve farklı lezzet arayanlar için Buzzfeed'ten derlediğimiz lezzetli yiyecek tarifleri. Üstelik pratik ve ekonomik..

PEYNİRLİ OTLU EKMEK

Bir küçük somun ekmeği resimde görüldüğü gibi parçalamadan keserek, içerisine ince dilimlenmiş peynir (Damak zevkinize göre kaşar, beyaz peydir veya rendelenmiş kaşar bile olabilir) döşüyoruz, Fırına vererek orta ayarda peynirlerin erimesi, ekmek yüzünün kızarmasını bekliyoruz. Fırından çıkan ekmek dilimlerinin arasını buz dolabımızda ne varsa domates, yeşil biber, yeşil soğan doğrayarak lezzeti katmerli hale getirebiliriz. Yumurta kırarak yeniden fırına verme seçeneği de bizden olsun. Afiyet olsun..

Çubuklu gözleme...

Çocukların gözdesi lolipoplara özenerek geliştirilmiş bir gözleme yöntemi. Ağaç çubuk uçlarına tos makinası üzerine dökerek hazırlayacağımız gözleme hamuru öğün arası hem tok tutar hem göze-damağa farklı bir lezzet sunar...

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.