Kilo almanın yolları | Nasıl kilo alınır? Sağlıklı kilo almanın ip uçları

Sosyal medya reklamları ile internet üzerinden satış yapan sitelerin son günlerde en gözde ürünü zayıflama hapları ve kilo aldıran ilaçlar, haplar besin takviyeleri. Peki bunlar gerçekten zayıflatıyor mu? Kilo aldırıyor mu?

31 Temmuz 2018 Salı 13:37
Kilo almanın yolları | Nasıl kilo alınır? Sağlıklı kilo almanın ip uçları






Kilo almanın yolları | Nasıl kilo alınır? Sağlıklı kilo almanın ip uçları

Kilo almak için doktor doktor, eczane gezenler bu haber sizin için. 2017-2018 yılları içerisinde vücudun ideal kilolara ulaşamamasından dolayı oluşan sağlık sorunları yüzde 78 artış göstererek rekor kırdı.

Erkeklerde yüzde 80 daha fazla görülen bu kronik durum halsizlik, organların fazla yorulması, iştahsızlık gibi temel belirtilere sahip.

Kilo almak ya da daha fazla hacim kazanmak istiyorsanız yapmanız gereken en önemli şey daha fazla kalori tüketmek olacaktır. Bunun için ideal yöntem kilo aldırıcı takviyeler kullanmaktır. Bu sayede sadece karbonhidrat alımını arttırmış olmaz, vücudunuzun ihtiyacı olan farklı besin maddelerini de tüketmiş olursunuz.

Tedavisi mümkün olan bu durum için uzmanlar bakın ne öneriyor.

DÜNYA'DA İKİNCİ TÜRKİYE’DE BİRİNCİ SIRADA!

FatMax kilo alamayan, kas dokusu zayıf olan, halsizlik yaşayan bünyesi zayıf olan kişiler için fatlab laboratuvar ortamında geliştirilen ve tüm doktorların güvenle tavsiye ettiği doğal bir çözüm.

Tam bir vitamin ve mineral deposu olan Fatmax kullanan kişide vücudu ideal kiloya yükseltiyor. Kas dokularını 4 kata kadar arttırarak aynı zamanda kaslı ve fit bir görünüme kavuşmalarını sağlıyor.

TAMAMEN DOĞAL YOLLA KİLO ALDIRIYOR

FatMax Türkiye'de en çok kullanılan ve doktorlar tarafından hastalarına tavsiye edilen doğal içerikli bir takviye.

Süte Bağımlı Değilsiniz! Birçok kilo aldırıcı besin takviyeleri süt ile birlikte tüketilmesi gerekir oysaki FatMax süt sevmeyenler için de kilo alımı ve kas yapımı sağlar.

ŞEKERSİZ KİLO ALDIRICI

Fatmax en bilindik özelliği’ de içeriğinde hiç şeker bulunmamasıdır. Bu sayede de kilo almanız kolaylaşıyor.

Diğer besin takviyeleri gibi herhangi bir zararlı kimyasal içermediği için sağlıklı kilo alınmasına zemin hazırlıyor.

Kilo almaya ihtiyacı olan vücudun kas yapısını geliştirmek isteyenlere tavsiye edilen, mucizevi etkideki ürün fatlab sağlık ekibince de garanti kapsamında tutuluyor.

AR-GE LABORATUVARINDAN KİLO ALDIRICI

FatMax fatlab sağlık laboratuvar ar-ge çalışmaları ile uzun süren testlerden sonra dünyaca ünlü bir sağlık ürünü olmuştur.

Sağlıklı ve hızlı bir şekilde kilo alabilmek ve kaslı bir vücut için FatMax günde 1100 kalori sağlayarak vücudu ihtiyacı olan enzimleri kazandırdığı klinik testlerde ortaya konuluyor.

FatMax kilo aldırıcı ürünler içerisinde yağ etkisi az kas etkisi fazla bir yapıya sahip olduğu uzmanların ortak görüşü.

Fatmax’i kullananlarda vücut ideal oranda ve orantılı bir şekilde kilo alır ve bu sayede kas dokusu da hızla artmaya başlar.

Her bir servisinde bulunan 87 gr proteinin dağılımı ise konsantre, yumurta proteini ve izole proteinidir. Kas gelişiminde ihtiyaç duyulan maddelerden biri olan potasyumun ise %63'ünü karşılamaktadır.

Bu mucize kilo aldırıcı ile hiç olmadığı kadar dinç, hiç olmadığın kadar güçlü olunduğu kullananların ortak görüşü.

Ayrıca FatMax ise Suudi Arabistan'da bulunan RAYAT firması tarafından helal sertifikası almış bir ürün içeriğine sahiptir.

Son Güncelleme: 29.10.2020 14:26
Anahtar Kelimeler:
Fatmax NedirFatmax
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serdar eser 2018-07-31 14:49:34

fatmaxı bir kez internetten satın aldım. kargo 5 günde geldi. kokusu berbat bayatlamış yumurtaya yakın itici bir kokusu var içemedim iade etmek aklıma gelmedi. daha sonra sütle ya da meyva suyu ile içtiğini söyleyenler oldu, sonuç hakkında bilgim yok..

Avatar
levent uyar 2018-07-31 16:23:17

Fatmax satın aldım bayat sebze kokusu vardı içemedim

Avatar
Ahmet 2018-07-31 16:26:31

Böyle şeylere inanmamak lazım

Avatar
Mehmet baş 2019-11-28 10:21:54

Béş kuruş etmez almayın aldım kullandım bi faysınıda görmedim paranıza yazık

Avatar
Toýhan?Elman 2020-10-29 10:25:58

cok iyi

Avatar
Toýhan?Elman 2020-10-29 10:29:08

cok iyi