Medipol, 7. Umman Sağlık Fuarı'na katıldı

- Medipol Mega Üniversite Hastanesi, sağlık sektörünün global organizasyonlarından 7. Uluslararası Umman Sağlık Fuarı'na katılım gösterdi

13 Ekim 2017 Cuma 12:27
Medipol, 7. Umman Sağlık Fuarı'na katıldı






İSTANBUL (AA) - Medipol Mega Üniversite Hastanesi, sağlık sektörünün global organizasyonlarından 7. Uluslararası Umman Sağlık Fuarı'nda yer aldı.

Hastaneden yapılan açıklamaya göre, Medipol Mega Üniversite Hastanesi, 7. Uluslararası Umman Sağlık Fuarı'nda Türkiye'yi temsil etti. Ekonomi Bakanlığı'nın desteğiyle Umman Uluslararası Fuar Merkezi'nde yapılan organizasyonda yer alan Medipol, dünyanın her bölgesinden gelen ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Son yıllarda yurt dışına yılda 75 bin hasta gönderen Umman'da düzenlenen fuara yaklaşık 20 ülkeden katılım sağlandı. Sağlık alanında güçlü iş birlikleri yapmaya zemin hazırlayan organizasyon, sağlık turizmini geliştirerek ekonomiye de katkıda bulunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Medipol Uluslararası Pazarlama Direktörü Uygar Üstün, fuar organizasyonunun son derece verimli geçtiğini belirterek, "Yurt dışından gelen çok hastamız oluyor. İstenilen her tedaviye cevap vermenin yanı sıra yurt dışından özellikle onkoloji, kardiyoloji ve kardiyovasküler cerrahi, organ ve kemik iliği naklinin yanı sıra plastik cerrahi ve tüp bebek bölümlerinden de hasta talepleri alıyoruz." ifadelerini kullandı.

Açıklamada, Medipol Sağlık Grubu'nun, uzman kadrosu ve gelişmiş teknolojik altyapısı ile Avrupa, Balkan ülkeleri, Rusya, Gürcistan, Azerbaycan ve diğer Türk Cumhuriyetler, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkeleri dahil yılda 92 ülkeden yaklaşık 25 bin hastaya sağlık hizmeti sunduğu bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.