Mide küçültme ameliyatı oldu, 140 kilodan 70 kiloya indi

İlker AKTAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN'da geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrasında 140 kilodan 70 kiloya kadar düşen 28 yaşındaki Nimet Aydın, "Ameliyattan önce bir öğünde 2 ekmek yiyordum. Ama artık çocuk menüsüyle doyabiliyorum"...

29 Mayıs 2015 Cuma 11:34
Mide küçültme ameliyatı oldu, 140 kilodan 70 kiloya indi






İlker AKTAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN'da geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrasında 140 kilodan 70 kiloya kadar düşen 28 yaşındaki Nimet Aydın, "Ameliyattan önce bir öğünde 2 ekmek yiyordum. Ama artık çocuk menüsüyle doyabiliyorum" dedi.
Samsun'un İlkadım İlçesi'nde yaşayan 28 yaşındaki ev kadını Nimet Aydın, geçirdiği mide küçültme ameliyatı ile yeniden hayata bağlandı. 140 kiloya kadar çıkan ve geçen Ocak ayında bıçak altına yatan Nimet Aydın, adeta ikinci baharını yaşadığını söyledi. Ameliyatının Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleştiğini belirten Nimet Aydın, "Ameliyata karar verdiğimde 140 kiloydum ve bu durumdan dolayı çok mutsuzdum. İstediğim gibi gezemiyor, spor yapamıyor, istediğim yerlere gidip eğlenemiyorum. Bu ameliyat sayesinde sağlığıma kavuştum, kilolarımdan kurtuldum. 5 aya yakın bir süre içerisinde 140 kilodan 70 kiloya kadar düştüm. Artık kendimi çok iyi hissediyorum" dedi.

Diyet ve spor yaparak düzenli şekilde kilo vermeye devam ettiğini vurgulayan Nimet Aydın, "Artık yaşam kalitem arttı, psikolojim düzeldi. Ameliyat sonrasında çocuk menüsüyle bile doyabiliyorum. Daha önceleri bir öğünde 2 ekmek yiyor, kola içiyor ve aburcubur diye tabir edilen şeylerden yiyordum. Artık bu istekler yok denecek kadar azaldı. Hedefim 65 kiloya düşebilmek. 5 kilo daha verirsem benim için artık hiçbir sorun kalmayacak ve hayatıma keyifli şekilde devam edeceğim" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.