Öğrenci yemeklerinde Şap var mı?

Çoğu öğrenci ve asker hikayesine konu olan ve Türkiye'nin en çok konuşulan şehir efsanesi haline gelen, 'Öğrencilerin yemeklerine şap mı katılıyor?" bilmecesi nihayet çözüldü.

16 Ekim 2014 Perşembe 02:28
Öğrenci yemeklerinde Şap var mı?






Öğrenci yemeklerinde Şap var mı?

Yıllardır şehir efsanesi haline gelen öğrenci ve asker yemeklerine Şap konulduğu iddiası ilk kez resmen yalanlandı. Çoğu öğrenci ve asker hikayesine konu olan ve Türkiye'nin en çok konuşulan şehir efsanesi haline gelen, 'Öğrencilerin yemeklerine şap mı katılıyor?" bilmecesi nihayet çözüldü.

YURTLARDA KALAN ÖĞRENCİLERE RAHAT OLSUN

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü yurtlarında kalan öğrencilerin yemeklerine şap olmadığını açıkladı. Yurt yemekhaneleri ve kafeteryalarında öğrenciler için çıkarılan yemeklere sıkı bir denetim uyguladıklarının kaydeden Çağatay, KYK yurtlarında verilen yemeklerden alınan numunelerin, Tarım İl Müdürlükleri'ne gönderildiğini söyledi. Kılıç, bugüne kadar tahlillerde 'Şap'a rastlanmadığını açıkladı.Yemeklerin, denetleme komisyonları tarafından sürekli kontrol edildiğinin belirten Kılıç, diyetisyenlerin ve ayrıca yurt yönetim memurlarının da bu yemekleri düzenli olarak takip ettiklerini bildirdi. KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ - Betül Oğuz ANKARA 
Son Güncelleme: 16.10.2014 02:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.