Otizmli çocukların kahramanı Ceylan Ertem

Ceylan Ertem, givin mobil uygulaması ile otizmli çocukların özel eğitim bursuna destek olmak için sevenlerini önce "Seni Senin Gibiler Sevsin" lansman konserine ardından da kulise davet ediyor.

17 Ocak 2019 Perşembe 10:02
Otizmli çocukların kahramanı Ceylan Ertem






Otizmli çocukların kahramanı Ceylan Ertem

Söylediği her şarkının ruhunu dinleyicisine hissettiren, onları her seferinde başka diyarlara götüren Ceylan Ertem, givin mobil uygulaması ile otizmli çocukların özel eğitim bursuna destek olmak için sevenlerini önce "Seni Senin Gibiler Sevsin" lansman konserine ardından da kulise davet ediyor.

CEYLAN ERTEM "MODERN KAHRAMANLAR"INI ARIYOR!

Ödemelerin bağışa dönüştüğü givin mobil uygulamasıyla birlikte kurgulanan destek kampanyasında 1 kişi, 26 Ocak'ta Bostancı Gösteri Merkezi'nde Ceylan Ertem'in yeni albümü "Seni Senin Gibiler Sevsin"den şarkılarını ilk defa dinleyebileceği lansman konserine en önlerden çift kişilik davetiye kazanacak ve konser sonrası Ceylan Ertem ile kuliste tanışma fırsatı elde edecek.

Ceylan Ertem'le tanışma fırsatı yakalayacak 1 kişi, 23 Ocak'a kadar givin mobil uygulamasından ''Kuliste Buluşalım'' içeriğini satın alarak Tohum Otizm Vakfı ile 'Tohum Özel Eğitim Okulu Burs Fonu' projesine bağış yapan destekçiler arasından çekilişle belirlenecek. Farklı bağış tutarlarıyla destek olunabilen etkinlikte; 30 TL bağış ile 1 çekiliş hakkı ve mini cüzdan, 100 TL bağış ile 5 çekiliş hakkı ve çanta, 250 TL bağış ile 15 çekiliş hakkı ve ajanda, 500 TL bağış ile 35 çekiliş hakkı ve kutu içerisinde çanta ve iPhone kabına sahip olunabiliyor.

Sevilen sanatçı Ceylan Ertem: "Ben de iyi amaçlar için harekete geçen #modernkahramanlar'a katılarak Tohum Otizm Vakfı ile otizmli çocukların özel eğitim bursuna destek olmak için sevenlerimle birlikte destek olmak istedim. Dinleyicilerimin her biri harika bir gönüle sahip ve herkesin desteği benim için çok değerli. Kazanan destekçimle tanışmak ve dinleyicilerimle birlikte kaç otizmli çocuğa destek olabildiğimizi görmek için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

Siz de Ceylan Ertem lansman konserini sevdiğiniz bir arkadaşınızla en önden izlemek ve ardından kulisinde Ceylan Ertem ile buluşma şansını elde etmek için givin mobil uygulamasını ücretsiz olarak indirip farklı destek tutarlarındaki içerikleri, Tohum Otizm Vakfı için bağışa dönüştürebilirsiniz.

Uygulama Linki: bit.ly/givinapp

Givin hakkında:

İyi amaçlar için harekete geçen bir "Modern Kahramanlar Topluluğu" olan Givin, Türkiye'de sivil toplum kuruluşlarına destek sağlamak için geliştirilmiş ilk iş modeli ve mobil uygulamadır. Givin ile her türlü eşya, ürün ve deneyim uygulama üzerinden alınıp satılırken, kullanıcıların yaptığı ödemeler satıcı kişinin seçtiği TEV, TOG, KAÇUV, TOÇEV, HAÇİKO, TİDER ve Tohum Otizm vakıflarından birine bağışlanır. Böylelikle ürünler ve deneyimler yeni sahiplerini bulurken, belirlenen satış değeri ile eğitime, çocuklara, gençlere ve sokak hayvanlarına destek sağlanır. Givin ile yapılan bağışın kullanılacağı proje uygulamadan izlenebilir, desteklenen projeler tamamlandığında kullanıcı bilgilendirilir. Kullanıcılar daha çok destek sağladıkça ödüller kazanabilir.

Tohum Otizm Vakfı Hakkında:

Tohum Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı, "Otizm Spektrum Bozukluğu" olan çocukların erken tanısının konulması, özel eğitimi ile topluma kazandırılmasına öncülük edilmesi ve bunun yurt çapında yaygınlaştırılması amacıyla, kar amacı gütmeyen ve kamu yararını gözeten bir sağlık ve eğitim vakfı olarak 15 Nisan 2003 tarihinden bu yana çalışmalarını yürütmektedir.
 

Anahtar Kelimeler:
TohumCeylan ErtemGivin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.