Sahte içki faciasında ölü sayısı yükseliyor; 12 kişi öldü

Sahte içki faciasında rakamlar büyüyor. Dün 7 kişi ile başlayan ölü sayısı bugün 12 kişiye ulaştı. Polis sahte içkiyi üretenleri ararken Sağlık Bakanlığı akşamcıları uyarıyor...

29 Ekim 2015 Perşembe 17:51
Sahte içki faciasında ölü sayısı yükseliyor; 12 kişi öldü






Sahte içki faciasında ölü sayısı yükseliyor; 12 kişi öldü
Sahte içkinin neden olduğu son faciada İstanbul'da ölü sayısı giderek artıyor. Sahte içkiden ölenlerin sayısı 12'ye çıktığını açıklayan Sağlık Bakanlığı bu konuda vatandaşların daha dikkatli olmasını istiyor...
İstanbul'da sahte içkiden zehirlenerek hayatını kaybedenlerin sayısı 12'ye ulaştı. Yoğun bakımda çok sayıda kişi olduğu öğrenildi.

Polis, yaptığı operasyonda, şu ana kadarsahte içki üretimi ve satışına adı karışan 15 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin sorgusu Cinayet Büro Amirliği'nde sürüyor.

ÇOK SAYIDA KİŞİ YOĞUN BAKIMDA
 
Alınan bilgiye göre, Fatih ilçesinde son 3 gün içinde çok sayıda kişinin baygınlık, şiddetli karın ağrısı, kusma ve görme kaybı gibi belirtilerle hastanelere kaldırılması üzerine polis alarma geçti. Hastanelerin acil servislerine çok ağır durumda getirilen kişilerden 9'unun hayatını kaybettiği, onlarca kişinin de yoğun bakım servislerinde tedavi gördüğü belirtildi.
 
ŞİŞELERİN İÇİNDE NE OLDUĞU İNCELENİYOR
 
Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada, bazı kişilerin 35 cc'lik rakıları 5 liradan sattıkları tespit edildi. Sahte içkileri ürettikleri ve pazarladıkları iddia edilen 15 kişi gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen şüphelilerin sorgusu devam ediyor.
 
ÖLÜ SAYISI ARTABİLİR
 
Emniyet yetkilileri, ele geçirilen sahte içki numunelerinin incelenmek üzere Adli Tıp’a gönderildiğini açıkladı. Yetkililer, halen tedavisi süren ve durumu ağır olan kişiler bulunduğunu vurgulayarak, ölü sayısının artmasından endişe ettiklerini belirtti.


Son Güncelleme: 29.10.2015 17:54
Anahtar Kelimeler:
Sahte Içki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.