VSY Biotechnology 51. Ulusal Kongre'ye katıldı

- VSY Biotechnology, 51'incisi bu yıl Antalya'da gerçekleştirilen Ulusal Kongre'de göz sağlığına yönelik ürün portföyü ile yer aldı

01 Kasım 2017 Çarşamba 09:51
VSY Biotechnology 51. Ulusal Kongre'ye katıldı






İSTANBUL (AA) - VSY Biotechnology, göz sağlığına yönelik ürün portföyü ile 51. Ulusal Kongre'ye katılım sağladı.

VSY Biotechnology açıklamasına göre, Türk Oftalmoloji Derneği (TOD) tarafından geleneksel olarak düzenlenen Ulusal Kongre'nin 51'incisi bu yıl Antalya'da gerçekleşti. İleri Eğitim Programları (BİLEP) ve spesifik konulara odaklanan kurslar gibi yoğun bir bilimsel programa ev sahipliği yapan kongrenin katılımcıları arasında; göz sağlığına yönelik ürün portföyü ile VSY Biotechnology de yer aldı.

Göz hekimlerinin gerçekleştirdiği stand konuşmaları ve yeni ürün tanıtımları ile VSY Biotechnology standı ilgi gördü.

VSY Biotechnology, kongre sırasında yakın, orta, uzak ve ara mesafelerde görüş gücü sunan ve dünyanın tüm ülkelerinde patent başvurularını tamamladığı yeni göz içi lensini de göz hekimlerine tanıttı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen VSY Biotechnology Üst Yöneticisi (CEO) Özge Altunbaş Göktekin, 51. Ulusal Kongre'de ekip olarak yer alarak göz hekimleri ile bir arada olmalarından dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti.

Göktekin, Türk göz hekimlerinin dünyadaki en ileri teknolojiyi kullandığını ve oluşan yeni teknolojilere hızlıca adapte olabildiklerini dile getirdi.

VSY Biotechnology Ar-Ge Merkezi'nde tasarlanarak üretilen yeni göz içi lensi katarakta çözüm oluştururken aynı zamanda patentli SVT özelliği sayesinde kesintisiz sürekli görüş sağlayarak hipermetrop, miyop göz kusurlarının ortadan kaldırılmasını sağlıyor. Bu sayede ameliyat sonrasında göz bozuklukları giderilebiliyor ve hasta hayatına gözlük takmadan devam ediyor.

Göz içi lenslerin uzmanlar tarafından belirtilen önemli özellikleri arasında; özel tasarımı sayesinde yüzde 92 oranında çok yüksek bir seviyede efektif olarak retinaya ışık iletimini gerçekleştirebiliyor olması, akşamları ya da karanlık ortamlarda dahi kolay görüş imkanı sunması, halo oluşumu ve gözde ışık dağılımını engellemesi yer alıyor.

Yeni lens ile; Sinüzoidal özelliği ve basamaksız difraktif alanları sayesinde her mesafede iyi görüş sonuçlarına ulaşılıyor ve görüş mesafesindeki geçişlerin daha yumuşak seyretmesi sağlanıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.