ŞAH yani PADİŞAH
EY CHP zihniyeti
Bu ülkede ne zamandır ecdat, padişah, atalarımız, geçmişimiz konusu oluyor da siz ahkâm taslar oldunuz?
Unutuyorsunuz sanırım Süleyman Şah, Orhan Gazi'nin dedesi oluyor. O hiç bir zaman yaptıklarından gurur duyamadığınız, unuttuğunuz, kitaplarınızda vatan haini ilan ettiğiniz 3 kıtada at koşturan, dizilerde seks objesi haline getirdiğiniz ECDADIMIZIN bugünlere gelmesine vesile olan 5 kıl çadırda kurulan imparatorluğun dedesi oluyor.
Ne zamandır böylesine bir mesele ile alakali fikir yürütür, yorum yapar oldunuz?
100 yıldır 1 adım ilerleyememiş bir cumhuriyetin neresinden bakarak yorum yapar oldunuz?
Lozan'da masaya oturduğunuzda elinizde ne var ne yok verip ülkeye gelip bunu bir başarı olarak yazıp çizip senelerce beynimizi ütülediğinizi ne çabuk unuttunuz?
Hani misak-ı milli sınırları bir bütündü, hani bunlardan bir gram bile taviz verilmezdi!
Musul Kerkük o sınırın neresindeydi, 12 adalar, Kıbrıs neresindeydi bileniniz yorum yapacak olanınız var mı?
Rahmetli Özal Musul Kerkük ile alakalı yorum yaptığında bu topraklar bizim alalım dediğinde neler yaptıgınızı neler konuştuğunuzu hatırlamıyorsunuz değil mi.
Daha yeni, bir kaç ay evvel bu hükümet Suriye ve Irak ile alakalı meclisten testere ile alaklı yetki istediğinde yaptığınız yorumları defansınızı konuşup yazdıklarınızı ne çabuk unuttunuz?
Daha dün konsolosluk görevlileri ülkeye geri getirilirken neden Süleyman Şah türbesinde asker bırakıyoruz yarın burada da sıkıntı yaşadığımızda bunun hesabını kim verecek diyenler kimlerdi ?
Ne zamandır Türbeler, Tekkeler, Zaviyeler ilgi alanınıza giriyor? Bu ülke dışında örneğin Bosna'da ecdat eserlerini siz mi ihya ettiniz veya ihya edilenleri hiç ziyaret ettiniz mi? Birinin onarımına ve tekrar yasatilmasina ne gibi bir çaba sarfettiniz?
Bırakın çaba sarfetmeyi bugüne kadar kaç türbe ve camiyi yıkıp ahıra çevirdiniz?

Saçma sapan muhalif tavırlarla milliyetçi vatansever görünmeye çalışmayın çok sırıtıyor.

Sırf muhalif olmak için bu meseleye sahip çıkan yorum yapan diğer zevata da iki çift sözüm olacak elbette.

Kendinizi yormayın yazıp çizip kendinizi de rezil etmeyin. Sultan Vahdettin'i vatan haini ilan edenler Sultan Abdülhamit'e kızıl sultan diye lakap takan zihniyet lütfen bizim meselemize ve bizim atamıza karışmayın.
Dersiniz devlet yönetimi ve stratejik derinlik üzerine uzmansınız, dersiniz bundan önce bu tip bir vakada üstün bilgi ve tecrübenizle örnek bir uygulamanız oldu.
Simge niteliği taşıyan ve bizim için önem arzeden Süleyman Şah türbesinin taşınması ile alakalı baronlarınızın haberi olmadan bir operasyon yapılması askere sözünüzün geçmemesi tereyağdan kıl çekercesine gerçekleştirilen bu operasyon elbette sizi rahatsız eder.
Dersiniz Edirne'yi Yunan'a verdiler.
Burada bulunan askerimizin bir tanesine sırf kargaşa çıkartmak için orada bulunan etnik guruplar veya çatışma esnasında bir zarar gelseydi Vatan Sağolsun mu diyeceksiniz?
Sanki dersiniz sınırları aşıp cenaze Ankara'nın göbeğine taşındı.
Burada kazanacaklarımız ile kaybedeceklerimizin hesabı en iyi şekilde yapılmış durumdadır. Düşunsenize sırf gösteriş olsun diye bu karakol ve Türbeye saldırıldıģını veya bir pardon bombasının atıldığını.
Ben düşünmek bile istemiyorum.
Daha ortada bir fol veya yumurta yok, bir çatışma çıkıp ölen yok, yaralanan yok. Mangalda kül bırakmadınız.

Toprak kaybetmedik can kaybetmedik. Ama bu operasyonun bu şekilde profesyonelce yapılması bizi bölgede var olduğunuzdan daha önemli ve daha ayrı bir konuma oturtmuştur. Bir türbe için organize oluş biçimimiz ve harekat planlarımız dosta düşmana ilan olundu.
Kazara dahi bir durum söz konusu olduğunda kim ne ile karşılaşacağını gayet iyi bir şekilde öğrenmiş oldu. Dünya basınında da bu olay geniş yer buldu. Hadisenin PR değeri hiç yadsınamayacak kadar fazla olmuştur. Gerek hukukuka, gerekse uluslararası sözleşmelere hiçbir zarar getirmeden yapılan bu harekattan ötürü hükümetimizi tebrik ediyor askerimizi alnından öpüyorum. Harekat esnasında şehit olan askerimize Allah'tan rahmet diler ailesine sabır ve baş sağlığı dilerim.
Elinize, bileğininize, yüreğinize sağlık.

Önemli Bir Dip Not

İç güvenlik yasasının bu gündem ile dikkatinizden ve gündeminizden çıkmış olması beni ayrıca mutlu etmiştir. Hayırlı uğurlu olsun. Her konuyu ve meseleyi sabote etmek için yürüyüş ve gösteri yaparak bu ülkenin gündemini gereksiz yere işgal edenlere hayırlı uğurlu olsun.
GEÇMİŞ OLSUN...
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Perihan akçay 2015-03-15 19:56:33

kaleminize sağlık sevgili kalem arkadaşım.