Seçim değil tezgah oylaması. Daha  destur demeden pornografik siyasetçilerin yatak performansları konuşulmaya başlandı. Destur ne oluyoruz derken hoopp sözde Cemaatten kasetler basın yoluyla  kamuoyuna sunuldu. İnternet aracılığı ile cemaatine seslenen Fettullah Gülen bu sefer medyayı tercih etti. Neden acaba ?
Halka ana avrat sövmek mi lazım ?
Koca koca gazetelerin elinde haber yapacak bir materyal kalmadığı ve vatandaş siyasilerin hizmet vaadleri, yapılan işlerde usulsüzlük var mı ? Bu adamların proje yeterliliğinden ziyade yatak odalarını merak ettikleri için özellikle bu kasetler gündeme geliyor olsa gerek. Oy istenilen vatandaşa hakaret ediliyor. İlla ana avrat sövünce mi anlaşılıyor.
Tezgaha bakın 2003 yılından beri iktidarda olan partinin mensuplarının yatak odaları gündem oldu şimdide ... Çok bomba  haber sormayın sanki sekreterine 2. eşim diyen babamdı. Çiçek suladım diyende amcamız.   Edepsizlik, vatandaşı yok saymak, yatak odalarını gündeme getirmek bunu da utanmadan halka açıklamak bir insanın "hırsızlık, tecavüz gibi suçları işlemesi kadar ahlaksızca ve yüz kızartıcıdır.
Dershanelere el atan milli eğitim sınav takvimini bile ayarlayamıyorken???
Yatak odası konuşulacağına çökmüş bir eğitim sistemi var. Dershaneleri boşverin sınava ve okul takvimi hesaplayamayan bir milli eğitim var kocaman.Sınav takvimi tutturamayan milli eğitim 2 gün okulları tatil ediyor, yerine sınava girecek öğrencileri alıyor. Diğer öğrenciler okula gitmese de olur. 2 günde ne öğrenecekler zaten ....  
"KASETLERİ DEVLET ARŞİVİNE KOYALIM GELECEK NESİLE ÇOK ŞEY BIRALKIRSINIZ"
Hadi Ak partililerin kasetleri var. Geçen seçim  Turgut Altınok'un kaseti var diye çıktı, bu seçim Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek Muharrem İnce'ye ince bir gönderme yaparak "CHP kimi isterse onu aday yapar. Muharrem Bey'i aday yaparlarsa şöyle memnun olurum, 24 saat yerine 12 saat çalışırım. Daha rahat bir seçim çalışması yürütme imkanımız olur. O açıdan Muharrem Bey'i tercih ederim. Kendisinin zaten 12 saat özel meşguliyetleri oluyor bildiğim kadarıyla. Biraz da sabah kalkınca, mahmurluğu olunca ben seçimleri daha rahat götüreceğimi umuyorum. Tabi bu CHP'nin bileceği iş" diye konuştu."
12 saat boyunca Muharrem İnce ne yapabilir diye düşünmemek elde değil , 12 saat Ankara için proje üretiyor, Ankara'nın gelişmesi, büyümesi, kalkınması için çalışıyorsa yani 12 saatini etkili bir şekilde Ankara için kullanan biri diğer 12 saat ne yaptığı kimi bağlar? Siyasiler seçilirken hadım mı ediliyor? alkol kullanıyorsa kime ne ? Yani özü şu ki çalıp çırpmadıktan sonra Ankara için çalışıp işini doğru yaptıktan sonra özel yaşamı kimi bağlar ? "BU MUARREM İNCE OLUR A veya B PARTİSİ AHMET MEHMET  KİM VE HANGİ PARTİ OLDUĞUNUN ÖNEMİ YOK"
Siyaseti bu kadar belden aşağı indirmekteki amaç ne? Şimdi Ak parti kasetleri, yarın CHP sonrada MHP Kasetleri sandıkta sevişme sahnelerini oylayanını görmedik. Bir film "IMDF" puanı alır sandıkta hizmet oy alır.
"DİN VE DEVLET İŞLERİ BİRBİRNE KARIŞTI"
Yıllardan beri olan cemaat şimdi gündeme geliyor. Hocamız diyenlere asla laf söyletmeyenler ne oldu da şimdi saldırıya geçti ? Neyde anlaşılamadı ? Tüm soruları boşuna soruyoruz . Dünya'ya hükmeden bir ülkeyiz ama Hoca'nin biri bu ülkeyi karıştıracak kadarda küçüğüz. Neden mi ? Dinle devlet işleri birbirine karıştı. Yani laikliğin temel ilkeleri ihlal edilmeye başlandı.
Sahipsiz, kimliksiz, acıların Başkenti Ankara?
Şimdi Ankara İlçelerinde de hem belediye başkanlarının hem de aday adaylarının kasetleri konuşuluyor . Ama Ankara'nın nesi marka oldu.  Yolcu durağı "İndir Bindir" Başkent...
Ankaralıların dostu yok düşmanı çok neden mi? Ankara memur kenti ilan edildi. Başkentte memuriyetle gelenlerin de umurunda olmadı . Çünkü hepsinin gidecek bir memleketleri var.  Ankara'nın nesi olmuş olmamış  ne önemi var. Ankaralı Ankaralıya sahip çıkmadıkça, belediyeler önünde 3 kuruş için takla attıp taklaya geldikten sonra vahladıkça?  Ankaralı Ankara için ne yaptı kaç tane Başkentli yönetici var?  Ankara milletvekillerinin kaçı Ankaralı...Ankara'nın özünden kültüründen uzak insanların yönettiği bir başkentten nasıl bir hizmet beklemek lazım ?  Ankaralılar Başkentine sahip çıkmazsa olacağı da bu... Kulesi kapalı, kale esnafı ağlayan, suyu ranta açık. Gece ulaşımı olmayan, nesi var başkentin bir söylesenize ? Ne konuda marka ? Ankara Eylemlerimi, taşımı, sopası, ceylan deri koltuklarındaki kavgaları mı? Hangisine marka tescili verilir ? Dünya starlarının konser vermek için yarıştığı, uluslararası fotoğraf , spor yarışmalarının yapıldığımı ? Yoksa mekanların otantikliği yüzünden film çekmek için mi yarışılıyor ? Neresi Marka ANKARA'NIN ?
 Azıcık yatak odalarından çıkında bu millet ne yer ne içer, 800 liraya nasıl geçiniyor, kirasını ödüyor mu, sağlıklı besleniyor mu, geçim derdinden boşanan kaç aile var, yıllarca emek verenlerin hakkını verebiliyor muyuz, bugün kendimiz için, ailemiz için, vatandaşımız için ne yaptığınızı sorgulayın ? İhaleler kime gidiyor? Doğrudan  teminle kimleri zengin ettik, vatandaşa verdiğimiz sözleri tutabildik mi?
Sevişme sahnelerinden daha zor olan işler var hani adama sorar sonra Ankaralılar
"Napıyorsunuz la siz ?

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.