Ohhh amma uyudum yahu…. :(

Bazan nooluyor, nasıl oluyor, neler oluyor...  Bedenim kendini bana bile kapatıyor. Ölmüş gibi, ruhum bedenimi terk etmiş gibi uyuyorum.
Naapsın bu beden bu deliyle o da haklı…. Bitmek bilmeyen enerji, bitmek bilmeyen koşuşturma, bitmek bilmeyen hareketlilik…. O da fişi çekiyor böleee alıyor beni yıkama yağlamaya, bakıma :))

Bomba gibi uyandım bu sabah… ( Bi şii yapmadım vallahi…dinlendim sadece :)) fenalar sizi… :))
Kahvemi içtim keyiiifle yudumlaya yudumlaya…yanında minicik biskotumu ihmal etmeden. Önce bi niyetlendim bikinilerimi giyip havuza mı insem acaba yaptım  sonra dün epeyce yüzdüm dedim oturdum yerime.

Ütü mütü… Iıııı Iııı :( dedi içim
Film açsam öfff sesi çıktı
Alıyım başımı gideyim kahvaltı tekliflerine bari dedim… Ona da cık dediii
Esee ne istiyorsun bee dememe fırsat vermeden bilgisayara yönlendirdi beni…
Hııııı  bunun derdi siz :)) anladım :)

Bu aralar ortalık biraz gergin mi ne….
Ara da bi bu astroloji benim de kafamı karıştırıyor sanırım :)
Neden güldüm anlatayım. Astroloji ile yakından ilgilenen bir arkadaşım var. Kızımla bu konuda ki frekansları tutuyor ve birbirlerini anlıyorlar. Ama ben her ayın başı '' canım ne olucak mış ikizlere bu ay '' diye sorunca miktir git Lale anlamıyorsun etmiyorsun beni delirtiyorsun sadece  cevabı alıyorum anında. Sonra da dayanamıyor aşk yok bu ay diyor. Senin beklediğin cevap bu der gibi :))
Anacım nasıl anlayayım bu dili yahuuu…sinüsler kosünüsler gibi…Jüpiter'ler, Mars'lar, yok kocaman ay düğümleri, çapraz açılar….nooooluyor yukarıda böyle di mi ama uzay savaşı gibi sanki. Anlayacağınız :) Kafam basmıyor işte!  Ama en çok sevdiğim durumları bana  aşk….para….seyehat gözüken anları. O zaman çok seviyorum bu astrolojiyi :)))

Şu sıralar savaşlar varmış yukarıda ha bire o yayınlanıyor ünlü bir astrolog tarafından. Onun dedikleri çıkıyor da gerçekten. Ama gel gör ki,  vizyondan kalkmış film gibi olaylar olduktan sonra anlıyorum onun dilini. Halbu ki adam türk ama konuştuğu dil uzay dili :))

Ben çok fazla içime almadan keyif olarak takip ediyorum astrolojiyi :) kahve falı gibi. Belki bunu yazmam astrologları kızdırıcaktır ama fikrimi saklamadan söylemem doğru olanı. Bazıları var bununla yatıp bunula kalkar mesela.
Bu gün ay tutulması var eee ev de kalıp ben de tutulayım bariii… ( manyak )
Bu gün mars ters açı yapıyor bana yaklaşma çarparım ( aaa deliii )
Bu gün merkür geri gidiyor işlerim ters gidicek içeyim şimdiden :)))) ( Şaka gibi )
anladınız mı anacım…bu biraz tuhaf işte :))) neyse bizim duyularımız herkese saygı da.

Aaa dur dur! unuttum bak, bi de kandırması yok mu bu astrolojinin :(( yahu kaç kere aşk dedi ıhhh aşk oldu :( bekle allah bekle yok! ….ne gelen var ne de geçen…yok aradığı aşkı bulucak, yok aşk kapısından geçicek, yok önüne çıkıcak, yok evlenicek pohhh! atıyosunuz bari usturuplu atın….ne kalbimizi, ne gözümüzü ne de dikkatimizi yorun öleee….o dönemde neredeyse eve gelen sucuyu bile mercek altına alıyorum vallahi…yoksa gelecek olan aşk bu mu diye zaten bu suyla geliyorsa su gibi gider diye bi de yorum yapıyorum…ya da bakıyorum taksisine bindiğim şoför bey pek bi sohbet halinde bi bakıyorum ineceğim yere gelmişim :(( bak nasıl tepem atıyor bu konuya. İnsanların en hassas konusu ayol…hiç muallakta bırakılıcak hipotez mi bu di mi yaa :( Ayıp vallahi…ayıp yani arkadaşlar :( şopar oluyoruz sayenizde sayın astrologlar….bari aşkı maşkı sokmayın işin içine :(

Neyse içimi azıcık da olsa döktüm rahatladım…

Neyse ki yeni dansım çıktı zaten aşka maşka gerek kalmadan :) Ritmo Dans…
Malum her yeni çalışmamda bi aşk masalımın olması gerekiyor ya hani…bu sefer prens gelmeden de çocuk doğdu. ohhh! bu zaten aşkların en güzeli de ehhh öbürü de olsaydı şöleee yumşak yumşak fena olmazdı hani :))

Ben her bahar aşık olurum…
Rüzgar olur yağmur olurum…

Tabiii bu bana uyarlı olanı değil…

Ben her an aşık olurum…
Sırılsıklam olur dururum...
Yanar yanar kavrulur…


Söneriiiiiiimmmmm ahhhh!   bana uyan nakaratı :)))

Yahu! ölüp gidecez ne olur aşk dolu olsak…
Daha ışıltılı gözlerle baksak…
Yaklaşımlarımız ona buna şuna yumuşak olsa….
Hoşgörülü olsa…
Güne daha enerjik başlasak…
Af edici yanlarımızı serbest bıraksak…
İçimiz de ki çocuğu parka göndersek
Gülücükler attırsak….
Anlayışlı yanımızla barışsak…
Daha bi enerjik olsak…
Kıpır kıpır fıkır fıkır olsak…
Yatak da yaratıcı olsak…
Daha seksi olsak…  ayy ayyyy yine içim bir hoş oldu yine pardon pardon :( son üç satır benim edepsiz yanım :)) geri çektim :)

Güzel olunsak işte beee! amaaaannn

Yıllar önce müthiş yakışıklı müthiş ötesi yakışıklı biriyle aşk yaşamıştım…İnanır mısınız? hala…hatırlayınca kalbime sakin ol diyorum :)) delüüüü diyorum :) Paris deydim o zaman. Eşimden yeni ayrılmıştım ( benim koca Pascal dan değil…ilk eşimden ) 22 yaşımdaydım. ( amaaan yaşım çıkarsa da çıksın yani…ben beden yaşına değil…aşk yaşıma bakarım :) hıhh bu da kapak olsun anacım )

Yazdım mı bu hikayeyi bilmiyorum…ama yazmadım sanırım… Eee malum yaş baş toy…Baterist biriydi…Üst kat komşularımız bizim yaşlardaydı.  ( o zaman dansçı bir kız arkadaşım da var dı benimle evi paylaşan )  Neyse anacım…onlar parti vermişlerdi. Davetliydik…deli gibi kalabalıkdı. Duman altı herkes fluu gözüküyordu :) Allahııııım kapıdan biri girdi…salona mı girdi….bana mı…kalbime mi girdi…öle yani…uzun, dalgalı, doğal sarılı saçlar…off offf offf yakıyor :)) yok böle bi yakışıklılık yaaaa dedim…ışıl ışıl pırıltı dolu o gözler…yaradanım sen bunu ne ara kıydında yolladın aşağılara dedim…insan el süremez ayol yakıyor….
Komşumuzla sarmaş dolaş merabalaştılar…ben izlemedeyim tabi…beni fark etti…allahım beni fark etti…başkalarına daldı ve yine dönüp gözüyle gözüm üstünde der gibi baktı :) yok canım dedim…bu benim hüsnü kuruntum dedim…sonra bir ara komşuma doğru gidip fısır fısır bi şiiler konuştu. Aaa.. aa… o da ne bize doğru geliyorlar…ayakların titreme zamanı yani…elimizin ayağımızın fazla geldiği an :)
Tanıştırıldık…
Öldüm..
Bitttim…
Eridim…
Organlarım yandı tek tek…
Dans edelim mi dedi
Dans ne demek dans kurban olsun sana gel ölelim der gibi elimi uzatmışımdır kesin :))))    ( sapık demeyin içinizden gebertirim bak :)) duygu dilini yorumluyorum burada )

Dans ettik….
Ettik…ett…
Et…
t…
…..
offffffff!….

Gece kaçırdı beni…o gün sabah olmadı. Paris sonsuz uykuya daldı,  meydanı, yaşamı bize bırakır gibi…Ben böyle bir sihir yaşamadım yaşamım boyunca….belki de o bana bu aşk iksirini, bu canlılığı, bu tılsımı verdi.
Offfff….
Baterist olması dünyasal ayrı bir  kabiliyetti onun için. Ben de baterisi olmuştum sanki….Her türlü sesi, her türlü vuruşu,  her türlü melodiyi yapabiliyordu üzerimde. Dedim ya Paris bizim müziğimizle  sonsuz uykuya dalmış gibiydi.
Çok güzel bir Aşk…
Çok güzel bir tılsım dı bu kalıcı olan….

Şeyyy ben izninizi istesem :))) Yarın Tv 8 de olucam 13.20 de hazırlanmam lazım….kızmaca yok…detaylar başka bir yazıya :)))

Delidir delüüüü
Ne yazsa yerüüüüü :)))

Sizi seviyorum…mucuk mucuk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.