SILA GİBİ GÜZEL KADIN DÖVÜLÜR MÜ ?

Dövülmez.

 Çirkin kadın dövülür. Toplayın bütün çirkin kadınları yarın hepsine Belediye meydanında dayak var.

Bu nasıl bir sorudur ? Nasıl bir cehalettir ? Bu neyin kafasıdır ?

Sıla’nın Ahmet Kural tarafından darp edilmesi , dün gündemimize birden  gümmmm diye düştü  ve anında sosyal medya da , işyerlerinde , evlerde , kahvelerde , komşu gezmelerinde , rakı sofralarında trend topic olarak bir numaraya oturdu. Bana bile dünden beri en az 8 kişi sordu .

‘’Duydun mu ? Ahmet Kural , Sıla’yı dövmüş’’

Duydum.

 Duymamam için sağır olmam lazım ya da bu ülkede yaşamamam.

Helal olsun kadına ….

Ağır şiddet görmüş  , darp edilmiş , hakaret edilmiş . Üstelik bunları sevgilim dediği adam  , onun güvenerek gittiği evinde yapmış. 

Ama susup oturmamış , düşünmüş , taşınmış ve yasal yollardan şikayetçi olup hakkını aramış . Hem de gündemde ne kadar yer bulacağını bile bile .Bir daha adının her geçeceği yerde akıllara gelecek ilk olayın bu olacağını bile bile , kadına şiddet olayının  eğitim , yetenek , güzellik veya sosyo ekonomik durum tanımadığını  medyaya taşımış. 

O taşımış ta …. Biz yine yanlış anlamışız.

Biz kadına şiddetin her türünün , utanç verici bir insan hakları ihlali olduğunu , bu şiddet devam ettiği sürece eşitliğe , kalkınmaya , barışa dair hiçbir gerçek ilerleme sağlayamayacağımızı tartışacağımız yerde bakınız biz  neleri konuşuyoruz.

-Yapılır mı lan bu o güzel kadına ? 

-Tühh elleri kırılasıca…

 –Ne yaptı da tahrik etti acaba ?

-Küllüğü kafaya mı patlattı duvara mı ?

-Kolu mu mor sadece başka morluk var mı ?

-45 dakika boksör dayak yese geberir.

Pesssss diyorum yaaaaa… Yuhhhhh diyorum. 

Biliniz ki ; 

Erkeğin kadına  , kadının  erkeğe , yetişkinlerin çocuklara , çocukların birbirine , insanların kediye , köpeğe , tüm hayvanlara ve  doğaya uyguladığı  şiddet insanlık suçudur. 

Bu fikrim sadece beni bağlar ama , ensest ilişki ve pedofili suçundan kesin suçlu bulunanlar ve tecavüzcülere şiddet uygulamak gereklidir.  Bu insanlık suçu  sayılmaz . Hatta insanlığa hizmettir.

Sıla için diyebileceğim başka fazla bir şey yok.

Öfke kontrolü olmayan birinin yaptıklarının bütün hayatını karartmamasını ve  gördüğü şiddetten ruhunda açılan  yaraları bir an önce iyileştirebilmesini  dilerim.

Bir de neymiş efendim .

EX ‘ ten NEXT olmaz.

Denenmişi denemek aptallıktır.

Affedersen bir daha yaparlar.

Bihter Bangı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
GÖNÜL ÇAM 2018-12-12 13:18:07

ÇOK HAKLISIN BAŞTAN SONA KADAR
PEDOFİLİ SUÇLULARINA ÖLÜM CEZASI VEYA HİÇ BİR ŞEKİLDE AFFA UĞRAMAYACAK MÜEBBET CEZASI VERİLMELİ
VE.... DENENMİŞİ DENEMEMEK LAZIM