Siyasinin ağzında balı sırtında iğnesi mübarek

Kalem dursa mürekkep akıyor, siyasinin ağzında balı sırtında iğnesi mübarek …

Son iki üç aydır açıklamalara bakıyorum “yerel yönetimlere”, “Milletinvekili” olacaklara şaka gibi bir tablo. Milletvekili olabilmek adına trilyonlar harcıyor, hayatların da hiç gülmedikleri kadar gülüyorlar. Ah bide gelin bize sorun ….O kareler size yansımadan evvel bize nasıl ağladıklarını. Yaklaşık 20 ‘ye yakın matbaa bu aday adayları yüzünden borç batağına saplanmış durumda. O trilyonlar harcayıp, emeğinin karşılığını isteyenlere nasıl ağladıklarını bir görseniz içiniz acır bide cebinizde ki parayı verecek olursuz. Adam vekil olmayı hedeflemiş, memleket için hayır işi yapacak matbaacının ocağına incir ağacı dikmiş. 

Sadece matbaacı olsa keşke  “Süpermen” resimleri çekildikleri fotoğrafçılarda çok dertli bu milleti yönetecek adaylardan. İş’e emeğe insana saygısı olmamış “Hallederiz Kadir” kılıklı aday aday adaylarımız.

 Hepsine sorun çok para harcadık. Sakın aldanmayın parayı halka değil ,onları vekil yapacaklarını iddia eden taklacılara harcadıkları için, bu ay sonu itibari ile çoğu da vekil olamayacağı hasebiyle sinirleri pek bir bozuk olacak. Proje yok, sıfat yok, siyasi donanım sıfır, bugüne kadar ki siyasi büyüklerin isimlerini sırala desen vallahi bilmez. Durum o kadar vahim dostlar. Genel merkezler de çok şükür bu durumun farkında, lakin işin trajik tarafı özgüven patlaması sonucu yaşanan Milletvekili seçilmek isteyen aday adaylarının seviyelerinin düşük olması.

 Zamanında birlerinin yanında yer almış (taklacı güvercini), bakana selam vermiş aday, fizan da aynı kafe de devlet büyüğü görmüş, merhaba demiş aday. Bunlar adaylar kısmı. Bir de bunları aday yapacak genel başkanı tanıyan, komisyon başkanlarını tanıyan kısmı var ki , hiç sormayın. Tam bunlara gülüyordum, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek vurdu gol oluyordu ki Bülent Arınç topu taç’a attı. 

Nevin hanım’a saygısı var ellam ondan sustu. Açıklamalar peşi sıra gele dursun. “Gökçek parsel parsel sattı” diyorsun ama partimiz için sustum diye açıklama yaptınız sayın Bülent Arınç .  Cumhurbaşkanı Erdoğan , inlerine kadar gireceğiz dedi, şaka gibi Gökçek , Bülent Arınç’ın paralelci olduğunu söyledi.
Eee size ne denir…!!!!
Haksızlık karşında susan dilsiz şeytandır

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.