Skoru Pereira Belirledi

  Fenerbahçe hırslı istekli başladığı Akhisar maçını Teknik Direktör Pereira’nın yanlış oyuncu değişiklikleri sonucu berabere kaldı.

   Maçın ilk yarısında rakibine nerdeyse hiç pozisyon vermeyen Fenerbahçe nasıl oluyorda ikinci yarıda kalesinde iki gol görerek altın değerinde iki puanı kaybetti.

   Maçtan çok bu konu konuşulmalı.Teknik Direktör Pereiara’nın başarıları,kariyeri tartışılmaz.Oyuncularından daha hırslı,daha fazla maçın içinde ve en önemlisi eminim herkesten fazla bu sonuçlara üzülüyor.Ancak Fenerbahçe’deki adaptasyon sorunu hala devam etmekte.Hala oyuncularını tanımıyor ve en önemlisi Türkiye Lig’ine uzak.

   İlk yarı orta sahada Meireles,Diego ile oyunu tutmaya ve yönlerdirmeye çalışan ve başarılı olan sarılacivertliler ikinci yarı bu iki oyuncu oyundan çıktıktan sonra oyundan koptular.Onların yerine giren Ozan son derece formsuz.Ne yapacağını bilmez halde.Tanımasanız sanırsınız ilk defa sarılacivertli formayı giyiyor.Caner sadece sinir küpü olmuş.Maçın başından sonuna kadar hakemle uğraştı.Aslında at beni dedi ama hakem atmadı.Nedir bu asabiyet.Pereira nasıl sabretti.

   Alper aynı şekilde.Golden sonra ortada yok.Üstelik bir de gereksiz bir kart gördü,Şener sağ kanattan ortaladığı şutlara bakın Gökhan Gönül’ü mumla ararsınız.Volkan ikinci golde hatası büyük.Boş topa çıktı kalesinde golü gördü.Sahada aksamadan oynayan Nani,Fernandau,Mehmet Topal vardı.

   Bu oyuncular böyle değillerdi.Pereiara ciddi anlamda takımını toparlamazsa büyük sıkıntı yaşar.   

  İkinci yarıda yaptığı değişikliklerle rakibe altın tepside bir puanı sundu.Oysa ikinci yarıya zaten gardı düşmüş rakibine karşı Van Persie ile başlasa, Fernandau ve Persie rakibi ileriye çıkmasına izin vermezdi.Maçta Volkan’ın boşa çıkarak yediği ikinci golden sonra son on dakika rakibe baskı kuran sarılacivertliler bu tempolarını ikinci yarının başında yapsalar farklı skorla kazanacaklardı.

   Ama dediğimiz gibi gerekli tedbirleri en kısa sürede almazsa Teknik Direktör Pereira için sıkıntılı günler başladı.

   Kimse kimseye kandırmasın bu kadroyu kime verseniz bu kadar sürede toparlaması gerekir.Ancak herkesin bildiği gibi bir de doku tutması diye birşey vardır.Ülkemize ne ünlü teknik adamlar geldi.Hepside başarıdan başarıya koşmuşlardı.Ancak Ülkemizde bekleneni veremediler.Taş yerinde ağırdır derler ya aynen öyle oldular.Döndükleri ülkelerinde şu anda dünya futboluna yön veriyorlar.Teknik Direktör Pereira’nın böyle bir durumda kalmasını asla istemeyiz.

Dolayısıyle Teknik Direktör Pereiara bu saatten sonra umarım takımını toparlar ve beklenen Fenerbahçe’yi görürüz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.