Fenerbahçe için kolay geçmesi beklenen Elazığspor maçından sürpriz çıkmadı.Sarılacivertliler geçen sene evinde son dakikada berabere kaldığı Elazığspor'u kolay geçti.
   Ersun Hoca maça Kasımpaşa maçı kadrosuyla çıkmasını bekleyenleri yine şaşırttı.Sow Baroni takıma girerken Emenike Holmen 18 kişilik kadroya girmezsen Selçuk kadroda yer almadılar.
   Maça hızlı ve presle başlayan sarılacivertliler ilk yirmi dakikada skoru 2-0 yapınca rahatladı ve oyunu istediği gibi oynamaya başladı.
   Maçın ikinci yarısında bulduğu 2 gollede maçı 4-0 gibi net bir skorla aldı.Sow maçta üç golle  Şow yaptı.
   Kyut geçen haftanın aksine sahada basmadık yer bırakmadı.Attığı golle de oyununu renklendirdi.
   Elazığspor maça bir puan amacıyla çıkınca bekleneni veremedi ve gollere boyun eğdi.
   Her iki takım arasında ciddi bir fark var.Bu maçın sonucuna yansıdığı gibi maçın  oyununa da yansıdı.
    Sarılacivertliler rahat bir maç çıkardılar.Zorlanmadan kazandılar.
   Ama unutulmamalı her maç böyle her rakip böyle olmaz.
   Ersun Hoca elindeki zengin oyuncu kadrosunu doğru yönetmeye ve kullanmaya başladı.Bu kadar bol kaliteli yedek olunca Ersun Hocanın dediği gibi iki takım çıkar sarılacivertlilerden.
   Maçın dikkat çeken yanı.Satılacivertlilerde oynayan oyuncuların yedek kalması yada oynaması artık problem olmuyor.Herkes profesyonel olarak işine bakıyor.İyi olan daha doğrusu daha iyi olan formayı kapıyor.
   Fenerbahçe'nin en büyük kazancı.
   Bu takımda işi en zor olan ve formaya mucize olmazsa bulamayacak olan kişi Kadlec.Önünde haftalardır formunda olan Caner ve yabancı kontenjanından Hasan Ali var.Bu durumda forma giymesi ağzında kuş tutsa zor görünüyor.
   Sonuçta beş hafta sonunda sarılacivertliler aldıkları puanlar ve attıkları gollerle süper bir dönem yaşıyorlar.Kendi evlerinde oynayacakları Trabzonspor,Beşiktaş,Galatasaray ve Bursaspor maçlarından puan kaybı almadan çıkarlarsa şampiyonluğun en büyük adayı olurlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.