Spor Arenası

Şampiyon tacını taktı

  Son dönemlerde izlediğimiz en heyecan verici lig maratonunu yaşadık.Son haftaya kadar ilk defa 4 takım adeta kafa kafaya rekabet içinde oldular.Mutlu sona Galatasaray bileğinin hakkıyla ulaştı.Galatasaray’ı tebrik ederiz.Sezon başında onca yaşanan olaya, teknik direktör değişimi ,başkan değişimine rağmen yarıştan kopmadılar ve şampiyonluğu kazandılar.

   Burada en büyük pay Fatih Terim’e düştü.Morali bozuk bir takımı aldı ve şampiyona yaptı.Tudor döneminde lige iyi bir başlangıç yapan ama sonra bir anda ard arda mağlubiyetler alan aslanı adeta yeniden küllerinden yarattı.

  Teşekkürler Fenerbahçe

  Euroleauge Final Four’da final oynattığı için Fenerbahçe basket takımı teşekkürü fazlasıyla hak etti.Kolay değil avrupada 4 sene Final Four’a kalıp 3 defa final oynamak kolay bir iş değil.Tesadüf hiç değil.Sarılacivertliler bileklerinin hakkıyla son 4 senedir avrupaya adını altın harflerle yazdırıyorlar.

   Obradoviç gibi usta bir teknik direktör yönetimindeki Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı başarıdan başarıya koşuyor.Bu sene futbolda beklediği sonuçları alamayarak Fenerbahçe basketteki başarısı ile taraftarlarının yüzünü güldürüyor.

Hoşgeldin BB Erzurumspor

   Cumartesi akşamı BB Erzurumspor ile Gazişehir Gaziantep Süper Lig’e yükselme maçını izledik.Uzatmalara hatta penaltı atışlarına giden maçın sonunda BB Erzurumspor Süper Lig’e yükselen takım oldu.

   Kıran kırana bir futbol seyrettiğimiz karşılaşmanın kahramanı penaltı atışlarında 4 penaltı vuruşunu kurtaran kaleci Hakan Canbazoğlu oldu. Tam herşey bitti derken, son iki penaltıyı arka arkaya kurtaran Hakan Canbazoğlu geceye damgasını vurdu.Uzun süre hafızalardan silinmeyecek bu heyecan verici karşılaşma sonrası Dadaşlar Süper Lig’de.Bu başarılarının Süper Lig’de devamını dileriz.

Beşiktaş’ta Yaprak Dökümü

   Sezonu istediği gibi bir sonuçla bitiremeyen siyah beyazlılarda yaprak dökümü erken başladı.Önce Tosic ardından Talisca takımdan ayrıldı.

   Genç oyuncu Talisca siyah beyazılar için önemli bir futbolcuydu.Bu sene takımın adeta dinamosu oldu.Defansta da Tosic iyi bir sezon çıkardı.

   Bakalım bu iki önemli ayrılıktan sonra Beşiktaş transfer konusunda nasıl bir adım atacak.Taraftarlar merakla beklemeye başladılar.

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.