4 Türk temsilcisinin 3'ünden galibiyet

Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'nde yer alan 4 Türk temsilcisinden 3'ü, 6. haftayı galibiyetle kapattı.

16 Kasım 2017 Perşembe 10:17
4 Türk temsilcisinin 3'ünden galibiyet






İZMİR (AA) - Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'nde yer alan 4 Türk temsilcisinden Banvit, Beşiktaş Sompo Japan ve Pınar Karşıyaka 6. haftayı galibiyetle kapatırken, Gaziantep Basketbol mağlup oldu.

Pınar Karşıyaka, A Grubu'nda Rusya ekibi Enisey'i 97-81 yendi. Grupta 5. galibiyetine ulaşan yeşil-kırmızılı ekip ikinci sıradaki yerini korudu. B Grubu'nda Movistar Estudiantes'i 82-80'lik skorla geçen Banvit ise üçüncü sırada yer aldı.

Beşiktaş Sompo Japan, D Grubu'nda konuk olduğu Alman temsilcisi Telekom Baskets'i 74-73 yendi. Art arda 5. galibiyetini alan Beşiktaş, grupta ilk sırada bulunuyor.

Haftayı mağlubiyetle kapatan tek Türk temsilcisi Gaziantep Basketbol ise Almanya'da MHP Riesen'e 86-74 yenildi.

Fransız haftası

Lige verilecek 2 hafta aranın ardından Türk temsilcileri Fransız ekipleriyle karşılaşacak.

Gaziantep Basketbol, 5 Aralık Salı günü Elan Chalon'u ağırlarken, Banvit ise SIG Strasbourg'a konuk olacak. Kupada 6 Aralık Çarşamba günü Beşiktaş Sompo Japan, Nanterre ile İstanbul'da, Pınar Karşıyaka ise deplasmanda Monaco ile karşı karşıya gelecek.

Muhabir: Ali Korkmaz

Son Güncelleme: 16.11.2017 07:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.