A Milli Erkek Basketbol Takımı Karadağ ile karşılaşıyor

A Milli Erkek Takımımız Ankara’da Karadağ’ı konuk ediyor.

14 Eylül 2018 Cuma 17:50
A Milli Erkek Basketbol Takımı Karadağ ile karşılaşıyor






 A Milli Erkek Basketbol Takımı Karadağ ile karşılaşıyor

   A Milli Erkek Takımımız Ankara’da Karadağ’ı konuk ediyor.2019 FIBA Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri ikinci tur I Grubu'nda yer alan A Milli Erkek Takımımız, ilk maçında 14 Eylül Cuma günü Karadağ ile karşılaşacak.   2019 FIBA Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri ikinci tur I Grubu'nda yer alan A Milli Erkek Takımımız, ilk maçında 14 Eylül Cuma günü Karadağ ile karşılaşacak.Ankara Spor Salonu'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşma NTV'den naklen yayınlanacak.

  Milliler, elemelerin ilk turunda yer aldığı B Grubu'nda oynadığı 6 maçın 4'ünü kazanarak 10 puan ve averajla ikinci tura yükselmişti.Ay-yıldızlı ekip, ikinci turda İspanya, Letonya, Karadağ, Ukrayna ve Slovenya ile I Grubu'nda yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.