Adana Demirspor Anıl'ı aldı

PTT 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor, Kayserispor'un orta saha oyuncusu Anıl Taşdemir ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, 21 yıllık şampiyonluk özlemine son vermek adına çaba sarfettiklerini ifade...

14 Temmuz 2015 Salı 15:35
Adana Demirspor Anıl'ı aldı






PTT 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor, Kayserispor'un orta saha oyuncusu Anıl Taşdemir ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.
Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, 21 yıllık şampiyonluk özlemine son vermek adına çaba sarfettiklerini ifade etti, "Teknik heyetin verdiği önemli isimleri kadromuza dahil ederek, hemen kampa gönderiyoruz. Bir an önce yeni sezona hazır olması için büyük gayretler sarfediyoruz. Yeni transferimiz Anıl Taşdemir hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Çok önemli bir futbolcuyu renklerine bağlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Adana Demirspor teknik direktörü Osman Özköylü, "Kayserispor'un orta saha oyuncusu Anıl'ı aramızda görmek bizi çok sevindirdi. Bu ligde şampiyonluk yaşamış bir kadronun önemli bir oyuncusuydu. Kadromuz Anıl ile daha da güçlenecek" diye konuştu.
Adana Demirspor camiasının ve taraftarının büyüklüğünü bildiğini söyleyen Anıl Taşdemir ise şunları söyledi:
"Bu önemli camianın bir parçası olmaktan mutluyum. Formanın hakkını sonuna kadar vermek ve bu camiaya layık olmak için sonuna kadar mücadele edeceğim."

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.