Adana Demirspor Beşiktaş'a hazır

ADANA Demirspor, yarın akşam Beşiktaş ile sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını, deplasmanda 2-1 mağlup ettiği güçlü rakibini yine yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nda iddialı konuma gelmeyi hedefleyerek tamamladı. 20...

20 Ocak 2015 Salı 10:39
Adana Demirspor Beşiktaş'a hazır






Adana Demirspor Beşiktaş'a hazır

ADANA Demirspor, yarın akşam Beşiktaş ile sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını, deplasmanda 2-1 mağlup ettiği güçlü rakibini yine yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nda iddialı konuma gelmeyi hedefleyerek tamamladı.
20 YIL SONRA ADANA'DA KARŞILAŞACAKLAR
5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda 20 yıl aradan sonra kupa maçında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan mavi lacivertli ekibin teknik direktörü Ünal Karaman, maç için tedbirli konuşurken şunları söyledi:
"Beşiktaş deplasmanında aldığımız galibiyeti, avantaj olarak yorumlamamak lazım. Bu tarz müsabakalar nerede oynarsanız oynayın zordur. İlk maçı da çok abartıp bizi Kaf Dağı'nda göstermenin de bir mantığı yok. Orada müsabaka oynandı, biz kazandık, burada da aynı zorluk derecesinde bir müsabaka olacak. Sonucunu birlikte göreceğiz."
"HİÇ BİR RAKİPTEN DE ÇEKİNMİYORUZ"
Beşiktaş'ın güçlü bir camia, iyi oyunculardan kurulu ve Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk bekleyen güçlü bir takım olduğunu da hatırlatan Ünal Karaman, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Beşiktaş ile İstanbul'da oynadık, burada da oynayacağız. Sonuçta biz rakip ayırt etmiyoruz. Hangi takımla oynarsak oynayalım, adı rakiptir. Aynı ciddiyet ve disiplin içerisinde hazırlanıyoruz. Ama temel hedefimiz hiç bir rakipten çekinmiyoruz. Her rakibe saygı duyuyoruz ama kendimize olan güvenimiz de had safhada. Beşiktaş maçında sahaya bir kadromuz çıkacak ve onur mücadelesi verecek. İnşallah camiamıza yakışır şekilde bir duruş sergileyeceğiz. Bunun neticesinde de inşallah iyi bir sonuç olursa daha çok sevineceğiz."
KADRO SIKINTISI
Ünal Karaman, devre arası takımdan ayrılanlar olduğu için kadro sıkıntısına girdiklerini ifade ederken de şöyle dedi:
"İlk yarı itibariyla 5 arkadaşımız aramızdan ayrıldı. 2 arkadaşımız takıma katılıyor, bunların işlemleri yapılıyor. Tabi rekabet oluştursun diye de aramıza katılacak arkadaşlar olacak. Şu anda kadrodan tüm sağlam oyuncuları kullansam 18 kişi çıkaramıyorum. Elbette bazı zorluklarımız var."
DESTEK ÇAĞRISI
Ligin ilk yarısıyla 2'nci yarısı için değerlendirmelerde de bulunan Ünal Karaman,son olarak şunları söyledi:
"Umut ediyorum ki Adana Demirspor aidiyeti içerisinde olanlar, katkı vermeye çalışanlar, bize gerekli desteği vereceklerdir. Bizde camiamıza yakışır şekilde bir duruş sergileyeceğiz. Ancak tek başına sonuç odaklı bir camia bizi çok da tatmin eden bir davranış değil. Umarım o dinamikler biraz daha harekete geçecekler. Takımın hedefine ulaşabilmesi için desteğe ihtiyaı bulunuyor."

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.