Adanaspor'a moral yemeği

ADANA, (), ADANASPOR, pazar günü Adana Demirspor ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürürken turuncu beyazlı kulübün yönetici, teknik heyet ve futbolcularına moral yemeği verildi. Adanaspor'a başarılar dileyen Atlantik...

06 Mart 2015 Cuma 17:31
Adanaspor'a moral yemeği






ADANA, (), ADANASPOR, pazar günü Adana Demirspor ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürürken turuncu beyazlı kulübün yönetici, teknik heyet ve futbolcularına moral yemeği verildi.
Adanaspor'a başarılar dileyen Atlantik Park Restaurant işletmeci Fatih Kaplan, "İki Adana takımı, derbi maçta karşı karşıya gelecek. Benim gönlümden Adanaspor'un kazanması geçiyor. Zorlu maçta başarılar diliyorum" dedi. Adanaspor Basın Sözcüsü Bülent Uzel'de desteklerinden dolayı Fatih Kaplan'a teşekkür etti.
Bu arada derbi maçı hazırlıklarında son aşamaya gelen turuncu beyazlı takımda cezalı Yiğitcan, pazar günü takımındaki yerini alamayacak. Gribal enfeksiyon geçiren Ozan Tahtaişleyen'de bugün yapılan antrenmanda yer almadı.

FOTOĞRAF
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.