AKHİSAR BELEDİYESPOR KUPADA KEÇİÖRENGÜCÜ'NÜ AĞIRLIYOR

ZİRAAT Türkiye Kupası B Grubu'nda ilk üç maç sonunda 5 puanla lider Trabzonspor'un ardından averajla ikinci basamakta yer alan Akhisar Belediyespor, dördüncü sınavında bugün son sıradaki Keçiörengücü'nü konuk edecek. Manisa 19 Mayıs...

30 Aralık 2014 Salı 13:19
AKHİSAR BELEDİYESPOR KUPADA KEÇİÖRENGÜCÜ'NÜ AĞIRLIYOR






ZİRAAT Türkiye Kupası B Grubu'nda ilk üç maç sonunda 5 puanla lider Trabzonspor'un ardından averajla ikinci basamakta yer alan Akhisar Belediyespor, dördüncü sınavında bugün son sıradaki Keçiörengücü'nü konuk edecek.
Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 13.00'te başlayacak karşılaşmayı Ferhan Kestanlıoğlu yönetecek, yardımcılıklarını Ahmet Şimşek ile İlker Takpak yapacak. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın 4-0'lık Ç.Rizespor yenilgisinin ardından istifa etmesi nedeniyle yeşil siyahlı ekibi bugünkü müsabakaya Altyapı Koordinatörü Feridun Yarkın çıkaracak.
İkinci 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden rakibiyle Ankara'da 1-1 berabere kalan Akhisar Belediyespor, 2014'ün son gününde oynayacağı karşılaşmadan üç puanla ayrılarak yeni yıla galibiyet sevinciyle girmeyi hedefliyor.
KAR ALTINDA İDMAN
Akhisar Belediyespor'da Mustafa Reşit Akçay'ın istifasından sonra teknik direktör arayışı sürerken yeşil siyahlı ekip bu sabah kar yağışı altında Altyapı Koordinatörü Feridun Yarkın nezaretinde hafif bir ter idmanı yaptı. Keçörengücü maçında takımın başında olacağı bildirilen Yarkın, "Akhisar'da kulübe aidiyet duygusu ile bağlı kaliteli bir oyuncu grubu, güçlü bir yönetim ve vefalı bir taraftar kitlesi var. Bu geçiş döneminde arkadaşlardımla birlikte elimden gelenin en iyisini yapamaya çalışacağız" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.