Akhisar Belediyesporlu Bilal'den Beşiktaş'a gözdağı

PERŞEMBE akşamı şampiyonluk adayı Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Akhisar Belediyespor'da zorlu randevu için geri sayım başlarken kaptan Bilal, güçlü rakiplerine gözdağı verdi. Liderliğin Galatasaray, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında...

12 Mayıs 2015 Salı 11:14
Akhisar Belediyesporlu Bilal'den Beşiktaş'a gözdağı






PERŞEMBE akşamı şampiyonluk adayı Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Akhisar Belediyespor'da zorlu randevu için geri sayım başlarken kaptan Bilal, güçlü rakiplerine gözdağı verdi.
Liderliğin Galatasaray, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında sürekli el değiştirdiğine dikkat çeken Bilal, "Geçen haftaya lider başlayan Beşiktaş, Gaziantepspor beraberliği ile koltuğu Galatasaray'a kaptırdı. Bu nedenle bizimle oynayacakları maç daha fazla önem kazandı. Zor bir 90 dakika olacak, ancak kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi. Dört haftadır galip gelemediklerini ancak iyi futbol oynadıklarını ifade eden Bilal, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Gençlerbirliği ile deplasmanda berabere kaldığımız son müsabakada 40 dakika 10 kişiyle mücadele etmemize rağmen galibiyeti kaçıran taraf olduk. Beşiktaş'ı yenerek 3 puan hasretine de son vermek istiyoruz."
CUSTODİO YOK
Yeşil siyahlı ekipte Gençlerbirliği karşılaşmasında kırmızı kart gören Custodio, Beşiktaş maçında forma giyemeyecek. Sol arka adalesinde çekme nedeniyle dünkü antrenmana çıkmayan Ricardo Vaz Te'nin durumunun ise henüz netlik kazanmadığı bildiridi.
CARLOS'A SÜRPRİZ
Gençlerbirliği karşılaşmasında hakem Süleyman Abay tarafından tribüne gönderilen Akhisar Belediyespor teknik direktörü Roberto Carlos, dünkü antrenmana kızı Manuela ile birlikte geldi.
Bu arada Akhisarlı hattat Şerif Ali Şerifoğlu, antrenman öncesi Brezilyalı teknik adama, hat tekniği ile ismini yazdığı bir tablo armağan etti. Şerifoğlu'nun sürprizi Carlos'u mutlu etti.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.