Akhisar'da buruk kutlama

AKHİSAR Belediyespor'un 45'inci kuruluş yıldönümü, Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Akhisar Şubesi'nin düzenlediği özel gecede kutlanırken, yeşil siyahlı kulüpten hiçbir yönetici, teknik adam ve futbolcunun kutlamaya katılmaması...

09 Nisan 2015 Perşembe 12:40
Akhisar'da buruk kutlama






AKHİSAR Belediyespor'un 45'inci kuruluş yıldönümü, Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Akhisar Şubesi'nin düzenlediği özel gecede kutlanırken, yeşil siyahlı kulüpten hiçbir yönetici, teknik adam ve futbolcunun kutlamaya katılmaması şaşkınlık yarattı. Geçen hafta, "Doğum günümü kulübün kuruluş yıldönümünde kutlayacağım" şeklinde açıklama yapmasına rağmen geceye gelmeyen Teknik direktör Roberto Carlos için hazırlanan özel pastayı tesislere gönderen TÜRFAD yöneticilerinin üzgün olduğu gözlendi.
Sunuculuğunu Tunç Elibol'un yaptığı gecede konuklara ilçenin futbol tarihi ve başarılarını anlatan 30 dakikalık bir film gösterilirken, Akhisarspor'un kurucu başkanı ve 1 numaralı üyesi Yılmaz Atabarut gözyaşlarını tutamadı. TÜRFAD Şube Başkanı Hüsnü Kahraman, konuşmasında söz vermelerine rağmen yönetici, futbolcu ve teknik adamların geceye katılmamalarından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Kutlama için özel olarak hazırlanan pastayı Belediye Başkanı Salih Hızlı ve TÜRFAD Şube Başkanı Kahraman kesti.

FOOTĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.