Al Pacino ve Robert De Niro'ya Trabzonspor forması

Ünlü oyuncular Al Pacino ve Robert De Niro Trabzonspor forması ile poz verdiler.

18 Nisan 2018 Çarşamba 13:55
Al Pacino ve Robert De Niro'ya Trabzonspor forması






Al Pacino ve Robert De Niro'ya Trabzonspor forması

   Ünlü oyuncular Al Pacino ve Robert De Niro Trabzonspor forması ile poz verdiler.Trabzonspor eski yöneticisi Nevzat aydın New York'ta bir araya geldiği Robert De Niro ve Al Pacino'ya bordo-mavili formayı hediye etti. İşte görüşmenin detayları...

   Spor Toto Süper Lig takımlarından Trabzonspor’un eski yöneticisi Nevzat Aydın, dünyaca ünlü aktörler Robert De Niro ve Al Pacino ile New York’ta bir araya geldi. İki büyük aktörle Locanda Verde’de yemek yiyen ve yaklaşık iki buçuk saat boyunca sohbet eden Aydın, gecenin sonunda ikiliye arkasında isimlerinin yazılı olduğu Trabzonspor forması hediye etti. Goal’e buluşmayla ilgili açıklamalarda bulunan Aydın, “Futbol konuşulmadı, ikisinin yıllar sonra birlikte yeniden birlikte oynadığı The Irishman filminden konuştuk.Robert De Niro’nun Ben Stiller’la Saturday Night Live’ da yaptığı parodiden konuştuk. Hayattan konuştuk. Sizden ne öğrenebilirim, ne tavsiye edersiniz, benden çok daha tecrübeli ve şöhreti genç yaşta yakalamış kişiler olarak… İki buçuk saat öyle çabucak geçti gitti” ifadelerini kullandı.

   Sözcü'nün haberine göre Nevzat Aydın, iki isim hakkında ise, “Robert De Niro komik, eğlenceli, babacan bir adam; Al Pacino ise acayip samimi bir adam, ayrılırken inanılmaz kucakladı, konuşurken de çok etkileyici biri” yorumunu yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.