Alanyaspor 1- Trabzonspor 0

Trabzonspor Alanya deplasmanında son derece kıymetli 3 puan bıraktı.

18 Eylül 2018 Salı 08:57
Alanyaspor 1- Trabzonspor 0






Alanyaspor 1- Trabzonspor 0

    Trabzonspor Alanya deplasmanında son derece kıymetli 3 puan bıraktı.Ligin 4.haftasında Galatasaray’ı evinde 4-0’la geçerek müthiş bir çıkış yapan Trabzonspor Alanya deplasmanından çıkamadı…

Zirve yarışına girmek için bu sezon ilk deplasman galibiyetini arayan bordo mavililer Alanya’dan eli boş döndü. Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda oynanan maçın henüz 4.dakikasında 20 yaşındaki stoper Merih’in attığı kafa golüyle öne geçen Alanyaspor 90 dakika boyunca skoru korudu. Etkili ataklarla beraberlik arayan Trabzonspor aradığı golü bir türlü bulamadı ve yediği tek golle sahadan mağlup ayrıldı.

Bu sonucun ardından 7 puanda kalan Karadeniz ekibi haftayı 7.sırada tamamladı. Aytemiz Alanyaspor ise puanını 6’ya çıkardı ve 13.sıraya yükseldi.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporAlanyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.