Ali Palabıyık'ın kararları Beşiktaşlıları çıldırttı

Beşiktaş'ın 2-0 geriden gelip 1 puan aldığı Başakşehir maçında hakem Ali Palabıyık verdiği kararlarla Siyah-beyazlı taraftarları çıldırttı.

16 Şubat 2016 Salı 00:49
Ali Palabıyık'ın kararları Beşiktaşlıları çıldırttı






Ali Palabıyık'ın kararları Beşiktaşlıları çıldırttı

Mücadelenin hakemi Ali Palabıyık, hatalı kararlarıyla Beşiktaşlı taraftarları adeta çıldırttı. Palabıyık, özellikle ilk yarıda Mehmet Battal'ın kontrolsüz hareketlerini tabiri caizse film izler gibi izledi. Başakşehirli oyuncunun; Sosa, Necip ve Delgado'ya yaptığı faulleri görmezden gelen Palabıyık, başka bir pozisyonda Delgado'ya tekrar faul yapan Battal'a sarı kart gösterdi.

Fakat bu Mehmet Battal'ı durdurmaya yetmedi. Yine her hava topu mücadelesinde rakiplerine dirsek atan oyuncuyu tolade eden Palabıyık, 2. sarı kartı göstermedi. Ayrıca, Necip'e yapılan faulden sonra saha karıştı. Beşiktaşlı oyuncular, hakemin çevresini sararak kart istedilerse de Ali Palabıyık, buna yine duyarsız kaldı. Ayrıca ilk yarı bitiminde Mahmut'un Oğuzhan'ın ayağına basmasını da yine görmezden gelip hata üstüne hata yaptı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş maç sonrası yaptığı açıklamada; "Bize rahat kart gösteriliyor. Aynı hakemle 5 puan kaybettik. Batdal'ı atmadı, Batdal'ı Abdullah Hoca ve oyuncular dışarı aldı" dedi. KAYNAK Fotomaç


Son Güncelleme: 16.02.2016 00:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.