Altay Derbiyi Unuttu

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta çarşamba günü evinde oynayacağı Gümüşhanespor maçının hazırlıklarını bayram izni yapmadan sürdüren Altay, 3-0 kaybettiği Göztepe derbisinin moral bozukluğunu üzerinden attı. Oyuncularına...

05 Ekim 2014 Pazar 14:26
Altay Derbiyi Unuttu






SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta çarşamba günü evinde oynayacağı Gümüşhanespor maçının hazırlıklarını bayram izni yapmadan sürdüren Altay, 3-0 kaybettiği Göztepe derbisinin moral bozukluğunu üzerinden attı. Oyuncularına terapi yapan teknik direktör Mesut Toros, takımın neşesinin yerinde olduğunu belirterek, "Önümüzde çok maç olduğunu anlattık, toparlandık. Gümüşhanespor'u mağlup edip yeniden çıkışa geçeceğizime inanıyorum" dedi.
İlk 6 haftada 10 puan toplamayı planladıklarını ancak 8 puan elde ettiklerini söyleyen Toros, zorlu rakiplerin yer aldığı bir grupta yarıştıklarını ifade ederek, "Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan bir çok takım var ve her ekip birbirini yenebiliyor. Biz ilk devre sonuna kadar maksimum puanı toplamaya çalışacağız. Altay hiçbir zaman iddiasız olmaz. Hedefimizi oyuncular belirleyecek." diye konuştu. Altay'da sakat olan Gökhan forma giyemeyecek. Tahir ile Hüsamettin'in hafif sakatlıkları bulunuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.