Altay'da Hızlıok hazır kıta

ALTAY'da pazartesi günü yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi başkanlığa aday çıkmazken, eski Başkan Ömer Hızlıok, gelişmelere göre hareket edeceğini söyledi. Şimdilik beklemede olduğunu dile getiren Hızlıok, "Ekonomik yönden...

21 Mayıs 2015 Perşembe 11:56
Altay'da Hızlıok hazır kıta






ALTAY'da pazartesi günü yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi başkanlığa aday çıkmazken, eski Başkan Ömer Hızlıok, gelişmelere göre hareket edeceğini söyledi. Şimdilik beklemede olduğunu dile getiren Hızlıok, "Ekonomik yönden güçlü bir başkan adayı çıkarsa kulübün önünü kesecek bir hamlede bulunmam. Şu an için aday değilim ancak adaylığım söz konusu olabilir" şeklinde konuştu.
Bu arada 30 Nisan'daki kongreden bir gün öncesine kadar liste hazırlığı yapan ancak camiadan gelen tepkiler nedeniyle son anda çekilen Mehmet Dülgerkaraoğlanoğlu'nun da destek görmesi halinde yeniden aday olabileceği ifade edildi. Siyah beyazlılarda eski Başkan Mehmet Erdoğan, güçlü bir liste oluşturamadığı için adaylıktan vazgeçmiş, Murat Bora Dülger de aday olmayacağını açıklamıştı.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.