Altınordu-Boluspor soyunma odaları

ALBİMO Alanyaspor'dan sonra Boluspor'a da yenilerek alt sıralardan kurtulamayan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, maçı ilk yarıda kaybettiklerini söyledi. Hüseyin Eroğlu, "Karşılaşmanın ilk devresinde...

08 Mart 2015 Pazar 18:32
Altınordu-Boluspor soyunma odaları






ALBİMO Alanyaspor'dan sonra Boluspor'a da yenilerek alt sıralardan kurtulamayan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, maçı ilk yarıda kaybettiklerini söyledi. Hüseyin Eroğlu, "Karşılaşmanın ilk devresinde coşkumuz yoktu. İdare eder bir biçimde oynadık. Böyle futbol bize yakışmadı. İkinci yarıda toparlanmamıza rağmen, puan alamadık. Bu sonuçtan çıkaracağımız çok dersler var" dedi.
ERGİNHER: "ZEMİN ÇOK SAĞLIKSIZ"
Boluspor teknik direktörü Reha Erginer ise müsabaka sonrası Atatürk Stadı'nın zemininden yakındı. Maçı kazanmalarına rağmen sahanın futbol oynamaya elverişsiz olduğunu belirten Erginer, "Bu statta iyi futbol oynamak çok zor. Türk futbolunun marka değerini yükseltmek istiyorsak bu tür zeminlere çare bulmalıyız. Her şeye rağmen aldığımız 3 puan bizi üst sıralar için ümitlendirdi" ifadesini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.