Ankaragücü taraftarlarının Süper Lig sevinci

MKE Ankaragücü taraftarları, takımlarının Spor Toto Süper Lig'e çıkmasını, 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı'nda ve kentin caddelerinde coşkuyla kutladı.

28 Nisan 2018 Cumartesi 22:10
Ankaragücü taraftarlarının Süper Lig sevinci






 Ankaragücü taraftarlarının Süper Lig sevinci

MKE Ankaragücü taraftarları, takımlarının 6 sezon aradan sonra Spor Toto Süper Lig'e yükselmesini, 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı'nda ve kentin caddelerinde coşkuyla kutladı.

Spor Toto 1. Lig'de sezonun bitimine bir hafta kala deplasmanda Grandmedical Manisaspor'u 3-0 yenen sarı-lacivertli takım, Süper Lig'e çıkma mücadelesi verdiği Ümraniyespor ve Boluspor'u geride bırakarak şampiyon Çaykur Rizespor'dan sonra bir üst lige yükselen ikinci ekip oldu.

Maçın ardından 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı'nda toplanan MKE Ankaragücü taraftarları, 6 sezon aradan sonra Süper Lig'e çıkmanın mutluluğunu yaşadı.

Ankaragücü bayrakları dalgalandırıp meşaleler yakan ve "Şampiyon Ankaragücü" tezahüratlarında bulunan sarı-lacivertli taraftarlar, 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı'nda renkli görüntüler oluşturdu.

Bu arada, polis ekipleri meydanda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için yoğun güvenlik önlemi aldı.

Muhabir: Aykut Karadağ

Son Güncelleme: 29.04.2018 05:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.