Antalya'da sağanak gol yağışı

Antalyaspor evinde Beşiktaş'tan tam yarım düzine gol yedi

03 Şubat 2019 Pazar 20:45
Antalya'da sağanak gol yağışı






Antalya'da sağanak gol yağışı

     Antalyaspor evinde Beşiktaş'tan tam yarım düzine gol yedi 6-2.Beşiktaş Antalya'da gol oldu yağdı.Maç boyunca hiçbir varlık gösteremeyen Antalyaspor, Beşiktaş'a kolay teslim oldu.İlk yarısını 3-0 önde kapatan Beşiktaş ikinci yarıda da bulduğu gollerle maçı 6-2 gibi farklı bir skorla kazandı.

    Karşılaşmanın ilk golü 35.ci dakikada penaltıdan geldi.35. dakikada Beşiktaş, karşılaşmada 1-0 öne geçti. Tekrar kullanılan penaltıda topun başına geçen Ljajic, topu ağlara gönderdi. Golden sonra Beşiktaş iyice hareketlendi ve boş bulduğu alanları çok iyi değerlendirmeye başladı. 39. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Adriano'nun yerden pasında, penaltı noktası üzerinde topla buluşan Dorukhan Toköz, düzgün bir vuruşla topu Boffin'in sağından ağlarla buluşturdu. genç yıldız böyle son 3 maçtaki 3. golüne imza attı. 43. dakikada Beşiktaş üçüncü golü buldu. Ceza sahası dışında kazanılan serbest vuruşu kullanan Ljajic'in vuruşunda, meşin yuvarlağı kaleci Boffin güçlükle çelmeyi başardı. Dönen topu sol çaprazdan tamamlayan Atiba, takımının üçüncü golünü ağlara gönderdi. 

   İkinci yarıda da Antalyaspor çok hızlı başladıç 50. dakiakda Doukara nefis bir golle farkı ikiye indirdi. Bu dakikadan sonra Antalyaspor inanılmaz bir baskı kurdu ve önemli pozisyonlar yakaladı. Ancak golü bulan Beşiktaş oldu. 67. dakikada hızlı bir şekilde atağa çıkan siyah beyazlılar, rakip defansı 4'e 1 yakaladı. Güven'in verdiği pasta Salih ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderince skor 4-1 oldu. 81. dakikada oyuna giren siyah beyazlıların yeni transferi Kagawa topla ilk buluşmasında ceza sahası dışından nefis vurdu ve fark 4'e çıktı. Japon yıldız, böylece Türkiye kariyerine golle başlamış oldu. Ancak Kagawa 1 dakika sonra bu kez frikikten attı ve 2. şutunda 2. golüne imza atmış oldu. Son dakikada Antalyaspor, Chico ile bir gol buldu ve skor 6-2 oldu. 

   Karşılaşmayı da 6-2 kazanan Beşiktaş, bu sezonki en farklı galibiyetini elde etti. Siyah beyazlılar puanını da 33'e çıkardı. Antalyaspor ise 28 puanda kaldı. 

ANTALYASPOR: Boffin, Nazım, Salih, Bahadır, Cissokho, Chico, Doğukan Sinik, Hakan, Yekta, Drole, Doukara

TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Korkmaz

BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan, Vida, Mirin, Adriano, Dorukhan, Atiba, Lens, Ljajic, Caner, Güven

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

(Beinsports)

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşAntalyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.