Antalyaspor 0- Galatasaray 1

Antalyaspor evinde Galatasaray'a 1-0 yenildi.

06 Ekim 2018 Cumartesi 21:25
Antalyaspor 0- Galatasaray 1






Antalyaspor 0- Galatasaray 1

   Antalyaspor evinde Galatasaray'a 1-0 yenildi.Spor Toto Süper Lig'in 8.haftasında Galatasaray deplasmanda Antalyaspor'u 1-0 mağlup etti. Maça santraforsuz çıkan sarı kırmızılılarda Fatih Terim 85'te oyuna aldığı Donk'u forvete çekti. Galatasaray Donk'un 87'de attığı kafa golüyle 3 puanın sahibi oldu.

Şampiyonlar Ligi’nden Porto mağlubiyetiyle dönen Galatasaray liderlik unvanını korumak için çıktığı Antalya deplasmanından istediğini aldı…

İlk yarısı 0-0 eşitlikle sona eren maçın 43.dakikasında Cüneyt Çakır Galatasaray lehine penaltı verdi. Ancak VAR hakemlerinin uyarısı üzerine pozisyonu inceleyen Çakır, kararını iptal etti.

İkinci yarıda da son anlara girilirken gol sesi çıkmayınca Terim müthiş bir hamle yaptı. Fatih Terim 0-0 giden maçın son 5 dakikadasında sürpriz bir hamle yaptı. 85’te oyuna aldığı Ryan Donk ile 76’da oyuna sonradan giren stoper Maicon’u santrafor bölgesine çekti. 87’de Mariano’nun ceza sahasına yaptığı ortaya iyi yükselip kafayı vuran Donk topu ağlara yolladı.

Fatih Terim’in yaptığı sürpriz hamle ile gelen gol sarı kırmızılılara son bölümde 3 puanı getirdi. Bu sonucun ardından puanını 18’e çıkaran Galatasaray zirveyi sağlama aldı.

Bülent Korkmaz’ın takımı Antalyaspor ise 13 puanda 5.sırada kaldı.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayAntalyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.