Antalyaspor Eto’o ile prensipte anlaştı

Tolga YILDIRIM/ ANTALYA, () - ANTALYASPOR Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "Eto’o ile prensipte anlaştık. Cumartesi günü de Ronaldinho'nin menajerliğini yapan ağabeyi ve avukatıyla Antalya'da göreşeceğiz" dedi. Süper Lig'in...

16 Haziran 2015 Salı 23:55
Antalyaspor Eto’o ile prensipte anlaştı






Tolga YILDIRIM/ ANTALYA, () - ANTALYASPOR Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "Eto’o ile prensipte anlaştık. Cumartesi günü de Ronaldinho'nin menajerliğini yapan ağabeyi ve avukatıyla Antalya'da göreşeceğiz" dedi.
Süper Lig'in yeni ekiplerinden Antalyaspor, yıldız futbolcu Samuel Eto’o ile sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Kamerunlu Samuel Eto’o’nun menajeri ile İstanbul'da görüşen Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, bu futbolcu ile prensipte anlaştıklarını açıkladı. Eto’o ile internet üzerinden görüntülü konuşma da yaptığını aktaran Başkan Gencer, "Eto’o ve menajeri ile prensipte anlaştık. Eto'nun 3 yıllık sözleşmesi bulunan kulübü ile sözleşmesini fesh etmesi gerekiyor. Fesih işlemlerinin yarın tamamlanmasını bekliyoruz. Fesih gerçekleşince Eto’o'yu resmen transfer edeceğiz" dedi.
Antalyaspor’un Süper Lig'de kalıcı olması amacıyla güçlü bir kadro oluşturmayı hedeflediklerini kaydeden Gencer, Brezilyalı yıldız Ronaldinho ile görüşmelerin de sürdüğünü belirtti. Gencer, "Ronaldinho'nun menajerliğini yapan ağabeyi ve avukatı ile cumartesi günü Antalya'da görüşeceğiz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.