Arda Turan Galatasaray maçında sahada

 Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray ile oynayacakları lig maçı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu

13 Nisan 2018 Cuma 20:51
Arda Turan Galatasaray maçında sahada






Arda Turan Galatasaray maçında sahada

   Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray ile oynayacakları lig maçı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İşte o değerlendirmeler..

     "İlk sırada olmak, en yakın rakibine 2 puan önde olmak, 100 yıllık takımlarla yarışmak güzel duygu. Baskı, stres yok. Kazansak da kaybetsek de bir sonraki haftaya yine aynı şekilde hazırlanacağız. Stefano Napoleoni bu maçta yok, Mossoro'ya karar vereceğiz, Cumartesi günü belli olacak. Oynayan oyuncu önemli, oynamayan oyuncu değerlidir. Elia da Adebayor da önemli oyuncu. Ligin lideriyiz ve keyfini çıkaracağız. Kaygı, baskı, final gibi bakmıyorum. Doğru oyun oynamaya bakacağız. Arda Turan oynayacak gibi duruyor. Malatya maçında darbe almıştı. Son karar cumartesi verilecek.Galatasaray maçında rakibe göre hazırlanma var. Hiçbir maça bir puan için değil kazanmak için bakıyorum. Futbolun gerçeklerini, savunma prensibini de kenara bırakamayız. Ne zaman bekleme ne zaman bekleme ne zaman geçiş hepsini planlıyoruz. Umarım karşılığını da alırız. Galatasaray kendi sahasında. Biz de beklemiyorduk ve Gençlerbirliği'ne kaybettiler. Kontrollü ve kontrolsüz baskıları var, buna çalıştık. Pazar günü uygulanacak mı bakacağız."

Haberler

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.