Atiba Beşiktaş'ta kaldı

 Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Atiba uzun süren görüşmeler sonunda Beşiktaş'ta devam dedi.

30 Temmuz 2018 Pazartesi 08:15
Atiba Beşiktaş'ta kaldı






Atiba Beşiktaş'ta kaldı

   Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Atiba uzun süren görüşmeler sonunda Beşiktaş'ta devam dedi.Kanadalı futbolcuyla yaklaşık 2 aydır yeni kontrat görüşmelerini sürdüren yönetim, sonunda mutlu sona ulaştı. 35 yaşındaki ön liberoyla 1+1 yıllık anlaşma sağlayan yönetim, takım kaptanları arasında yer alan deneyimli oyuncuya 825 bin Euro garanti ücret verecekSiyah-Beyazlı formayla 5 sezonda ortaya koyduğu etkili performansla takımın simge isimlerinden biri haline gelen Atiba Hutchinson’un kulüple sözleşmesi 1 Haziran’da sona ermişti. 

Bu tarihten beri Beşiktaş Yönetimi’yle yaptığı görüşmelerden bir sonuç alamayan 35 yaşındaki tecrübeli ön libero, bundan dolayı takımının Slovakya ve Avusturya’daki yeni sezon hazırlıklarını kaçırmıştı. 

Teknik direktör Şenol Güneş’in yaptığı her açıklamasında takımda tutulmasını istediği deneyimli oyuncu için beklenen haber dün geldi. Yönetim, takımın kaptanları arasında yer alan başarılı futbolcuyla 1+1 yıllık anlaşma sağladı.

Famatik

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşAtiba
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.