Atiker Konyaspor 2- Alanyaspor 0

Spor Toto Süper Lig’de 14. hafta açılış maçında  Atiker Konyaspor, Aytemiz Alanyaspor’u ağırladı.

01 Aralık 2018 Cumartesi 04:42
Atiker Konyaspor 2- Alanyaspor 0






Atiker Konyaspor 2- Alanyaspor 0

   Spor Toto Süper Lig’de 14. hafta açılış maçında  Atiker Konyaspor, Aytemiz Alanyaspor’u ağırladı. Aykut Kocaman ile ikinci maçına, iç sahada ise Kocaman’la ilk maçına çıkan ev sahibi, sahadan 2-0’lık skorla galip ayrıldı.

  Konyaspor puanını 21’e yükselterek maç fazlasıyla 6. sıraya yükseldi. Maçta goller Adis Jahovic (52 pen.) ve Jens Jonsson (67) kaydetti. Topladığı 15 puanla maç fazlasıyla 13. sırada kalan Aytemiz Alanyaspor’da Merih Demiral 61. dakikada kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

   İlk yarıda 25. dakikada Atiker Konyaspor, Traore ile öne geçerken gol öncesi Jahovic’e atılan pasta golcü oyuncunun ofsayt pozisyonunda olduğu VAR ile tespit edildi ve gol iptal edildi. Aitker Konyaspor’u öne geçiren penaltı da VAR uyarısıyla tespit edildi.

  Müsabakanın özellikle ikinci yarısında, tribünleri dolduran taraftarlar Aykut Kocaman’a sevgi gösterisinde bulunurken maçtan sonra da oyuncular kale arkası tribününde üç puanı taraftarlarla kutladı.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
Atiker KonyasporAlanyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.