Aziz Yıldırım'dan Hakan Dinçay'a veda mesajı

 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım önceki gün vefat eden Asbaşkan Hakan Dinçay'a veda mesajı yayınladı

14 Eylül 2017 Perşembe 10:07
Aziz Yıldırım'dan Hakan Dinçay'a veda mesajı






Aziz Yıldırım'dan Hakan Dinçay'a veda mesajı

   Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım önceki gün vefat eden Asbaşkan Hakan Dinçay'a veda mesajı yayınladı.İşte o veda mesajı;

"Uzun yıllar birlikte kol kola yürüdüğüm, mutlu ve mutsuz günlerimizde bir an olsun yanımızdan ayrılmamış, kulübümüze bir çok alanda yaptığı katkının yanı sıra özellikle voleybol şubemizin bu günlere gelmesinde en büyük pay sahiplerinden biri olan, yönetim kurulu üyemiz, mesai arkadaşım, değerli kardeşim Hakan Dinçay’ı kaybetmemizin üzüntüsünü derinden yaşıyorum. Hayatının önemli bir bölümünü Fenerbahçe mesaisiyle geçirmiş, yaptığı hizmetler hiçbir zaman unutulmayacak olan kardeşim Hakan Dinçay’a Allah’tan rahmet; kederli ailesi ve tüm camiamıza baş sağlığı diliyorum. Mekanın cennet olsun Hakan Dinçay…" 

Aziz YILDIRIM FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ BAŞKANI

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeHakan Dinçay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.